Ne Yiyeceğinizi Sizin İçin Seçen Restoran: Pep’s Place

Çoğu kişi için bir restorana gidip istediği bir içeceği seçmek oldukça kolay gözükebilir. Peki, favori içeceğinizin yanına yakışacak yiyeceği bulmak da o kadar kolay mı? Eğer siz de saatlerce ne yiyeceğinizi düşünenlerdenseniz, Pepsi’nin bunun için harika bir çözümü var!

Gıda ve içecek sektörünün devlerinden PepsiCo, tüketiciler için çok büyük kolaylık sağlayacak olan sanal restoranını tanıttı. Bu restoranla, saatlerce ne yiyeceğinizi düşünmenize ve zaman kaybetmenize gerek kalmayacak.

Pep’s Place olarak adlandırılan restoran, müşteriler için oldukça anlaşılır ve kolay. Tek yapmanız gereken, favori içeceğinize veya o an hangi içeceği içmek istediğinize karar vermek. Siz içeceğinizi seçtikten sonra sanal restoran, o içeceğin yanına yakışacak yiyeceği otomatik olarak önerecek. Böylece, kararsızlık süreciniz ortadan kalkacak ve zaman kaybı yaşamadan afiyetle yemeğinizi yiyebileceksiniz.

Pepsi’nin Pazarlama Müdürü Todd Tiger ,Yıllardır Pepsi’nin çeşitli yiyecekler için mükemmel bir tamamlayıcı olduğunu biliyoruz. Ancak tüketiciler, yiyeceklerin Pepsi ile daha iyi olduğunu bilseler de, en sevdikleri yemeklerle birlikte bir içecek sipariş etmeyi unutuyorlar. Pep’s Place’in piyasaya sürülmesiyle, Pepsi ile hangi yiyeceklerin en iyi gittiği fikri etrafında inşa edilmiş bir menü ve deneyime sahip yeni bir ‘hızlı içecek’ restoran teslim konsepti tasarladık ve böylece evdeki tüketicilerin yemeklerini tam olarak optimize etmelerine olanak tanıyoruz. bunu yaparak, herkesin hemfikir olacağından eminiz. ifadelerine yer vererek Pep’s Place hakkındaki düşüncelerini dile getirdi.

Pep’s Place, bir sanal restoran ve herhangi bir fiziki şubesini bulamazsınız. Bu noktada, https://pepsplacerestaurant.com/adresinden sipariş verebilirsiniz. Siparişleriniz, dağıtıcı olarak tanığımız Uber Eats, Grub Hub ve Door Dash gibi firmalarla dağıtıma çıkacak.

Pep’s Place’de, Müşterileri Neler Bekleyecek?

Sanal restoranın nasıl çalıştığınızı anlamak için öncelikle menüye göz atmakta fayda var. İlk adımda müşterileri, birbirinden leziz ve bu sıcak havalarda, serinletecek bir içecek menüsü karşılayacak. Menüde olan içecekler şu şekildedir: Pepsi Mango, Pepsi Sıfır Şeker Mango, Pepsi, Pepsi Sıfır Şeker, Diet Pepsi, Pepsi Wild Cheery ve Pepsi Sıfır Wild Cheery.

Menüde bulunan içeceğinize karar verdikten sonra ikinci adımda, birbirinden lezzetli yiyeceklerle karşılaşacaksınız. İçeceğiniz bir hamburgerle, sandviçle, tavuk kanatlarıyla veya salatalardan biriyle eşleşebilir. Bu aşamada, yiyeceğinizi seçtikten sonra yanına atıştırmalık almayı unutmayın!

Sanal restoran, şu an ülkemizde faaliyette değil ve ülkemizde, hizmete girip girmeyeceğiyle ilgili detaylı bilgi bulunmuyor.

 

 

https://www.internhaber.com/polaroid-go-en-kucuk-kamera/

İlham Almaya Devam Edin!

Dünya Rekortmeni Kamera: Polaroid Go

Numilk Home İle Evinizde Bitkisel Süt Yapın

3. Gözünüz Olsa Nasıl Olurdu?

Sürdürülebilir Ayakkabılar: Adidas Stan Smith Mylo

Hunter Kowald ve Bilim Kurgu Filmlerini Gerçeğe Dönüştüren Uçan Kaykayı

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.