Pazarlama Dünyasının Kalbi 27 Nisan’da İstanbul’da Atacak

Pazarlama Dünyasının Kalbi 27 Nisan’da İstanbul’da Atacak.

Dünya Reklamverenler Federasyonu’nun (WFA) düzenlediği, dünyanın en prestijli pazarlama etkinliklerinden Küresel Pazarlama Konferansı, “Sürdürülebilir Büyüme” temasıyla 27 Nisan’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek. Rekor düzeyde katılım beklenen etkinliğin organizasyonunda ise “yeşil konferans” olma hedefi bulunuyor.

Dünya Reklamverenler Federasyonu (WFA) iş birliğiyle 2009 yılından bu yana her sene dünyanın farklı bir şehrinde gerçekleştirilen Küresel Pazarlama Konferansı, Reklamverenler Derneği iş birliğiyle ikinci kez İstanbul’da düzenlenecek. Reklam ve pazarlama alanında global vizyonu belirleyen isimleri bir araya getirecek etkinlikte, pazarlama ve yaratıcılık endüstrisinin bugünü ve geleceği konuşulacak. 27 Nisan 2023 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek konferansın biletleri Biletino.com üzerinden satışa sunuldu.

Pazarlamanın Geleceği Konuşulacak 

Dünya çapında en önemli markaları yöneten liderlerin, Türkiye’deki reklam ve pazarlama uzmanlarıyla bir araya geleceği organizasyonda, 30’un üzerinde üst düzey konuşmacı yer alacak.

Etkinlikte aralarında, Mastercard Pazarlama ve İletişim Direktörü (Mastercard CMO&CCO), WFA Başkanı Raja Rajamannar, VICE Medya Grubu Kıdemli Başkan Yardımcısı ve İnovasyon Başkanı (Senior Vice President & Head of Innovation) Mark Adams, Bumble’ın Avrupa ve Orta Doğu Pazarlama Lideri (Vice President EMEA Marketing) Naomi Walkland, ABinBEV Global Pazarlama Direktörü (Global Chief Marketing Officer) Marcel Marcondes , Unilever Dijital ve Ticari İşler Yetkilisi (Chief Digital & Commercial Officer) Conny Braams, Reckitt Pazarlama, Sürdürülebilirlik ve Kurumsal İletişim Direktörü (Chief Marketing, Sustainability & Corporate Affairs Officer) Fabrice Beaulieu, The Brandtech Grubu Kurucusu ve CEO’su David Jones ve Scope3’ün Kurucusu ve CEO’su Brian O’Kelley’in bulunduğu değerli konuşmacılar sahnede olacak.

WFA CEO’su Stephan Loerke’nin açılış konuşmasıyla başlayacak ve tüm gün sürecek oturumlarda, “Sürdürülebilir Büyüme” ana teması çerçevesinde etkin iş ortaklıkları, pazarlama endüstrisinin yarattığı etki ve değerin ölçümü, yapay zekanın, yeni teknolojilerin endüstride etkin kullanımı ve pazarlamanın süper gücü olarak nitelendirilen yaratıcılık konuları ele alınacak.

Sunum dili İngilizce olacak konferansta katılımcılar, oturumları Türkçe simultane çeviri ile takip edebilecek. 

Geleceği Gözeten “Yeşil Konferans”

Bu yıl “Sürdürülebilir Büyüme” ana temasından yola çıkan ve uzman konukları ile pazarlama dünyasında büyük önem taşıyan konferans, aynı zamanda çevreye olan etkisinin kontrolü ile de önemli bir farkındalık yaratacak. Birleşmiş Milletler’in sürdürülebilirlik amaçlarıyla uyumlu olacak şekilde titizlikle planlanan etkinlik, “yeşil konferans” olma hedefi taşıyacak.

Etkinlik süresince oluşacak fazla gıdalar, tüm organik ve dönüştürülebilir atıklar toplanıp döngüsel ekonomiye kazandırılacak. Alanında uzman partnerlerle yapılacak iş birlikleri ile etkinliğin çevreye olan etkisi minimize edilecek. Gıda israfı ve yiyecek atığını en düşük seviyeye getirmek amacıyla, ikramlar geri dönüşüme uygun malzemelerle misafirlere sunulacak. Ayrıca, konferansta yurtdışından gelecek katılımcıların, yolculukları nedeniyle oluşacak toplam karbon ayak izinin hesaplanarak telafi edilmesi de hedefler arasında.

Küresel Pazarlama Konferansı 2023 İstanbul hakkındaki tüm detaylara https://gmwistanbul.com/  adresinden ulaşılabilir.

pazarlama dünyası

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.