////

PayPal’dan Apple Cüzdan Kolaylığı

PayPal

Ödeme platformu PayPal‘dan, 2023 yılı içerisinde,PayPal ve Venmo kredi/banka kartları için, Apple Cüzdan entegrasyonu konusunda gelmesi beklenen güncelleme geldi. PayPal’ın Apple müşterileri için yaptığı güncellemelerle birlikte artık, PayPal ve Venmo kredi/banka kartları, Apple Pay entegrasyonuyla birlikte Apple Cüzdan’a eklenip kullanılabilecek. Bu yenilikle birlikte Apple Pay kullanıcıları, ödeme işlemlerini,  mağazalarda, çevrimiçi veya uygulama kullanarak gerçekleştirebilecek.

Diğer bankaların kredi kartlarının büyük bir kısmının Apple Pay uygulamaları desteklediği uzun zamandır hepimizin malumu. Bunun üzerine PayPal, geç kalınmış bir hamle de olsa, Apple Cüzdan’a entegrasyonunu tamamladığını duyurdu.

Kullanıcının entegrasyon için izleyeceği ilk adım, Apple Cüzdan uygulamasını açıp, “banka veya kredi kartı ekle” seçeneği üzerinden, PayPal ya da Venmo kredi veya banka kartlarından hangisi eklenecekse bu kartların taranması gerekecek. Bunun yanında diğer bir opsiyon ise, kullancının kart ayarlarını manuel olarak girmesi.

PayPal’ın desteklediği entegrasyonun ilk aşaması olarak, Apple Cüzdan aracılığı ile kartların eklenmesi işlemi yapılabiliyor ancak PayPal, önümüzdeki dönemde bu işlemlerin direkt olarak PayPal veya Venmo uygulamalarından gerçekleştirilebileceği bilgisini de paylaştı.

Kart eklemesi yapıldıktan sonraki adım ise, yan düğmeye çift tıklanmasıyla, Face ID veya Touch ID ile kimlik doğrulama işlemleri gerçekleştirilecek. Bunu takiben kullanıcı, artık iPhone veya Apple cüzdanını etkin hale getirebilen Apple Pay’i kullanarak mağazadan tüm satın alma işlemlerini gerçekleştirebilecek. Çevrimiçi veya uygulama içi tüm finansal işlemlerin yapılabilmesi için ödeme sayfasına gidilip Apple Pay düğmesine dokunulması yeterli olacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.