Paraşüt Nedir? Nasıl Kurulmuştur? Hangi Hizmetleri Verir?

Hepimizin bildiği ve aksiyon sporları adına icat edilmiş olan Paraşüt’ten ziyade, bugün bir girişim olarak hayata geçirilen ve ön muhasebe, faturalaştırma gibi işlemler adına, her işletmenin eli ayağı olan bir uygulamadan bahsedeceğiz. Bu uygulamanın adı Paraşüt.

Paraşüt muhasebe uygulaması, amaç ve ilke edindiği konu itibari ile Türkiye’de yer alan küçük ve orta ölçekli işletmeler için oluşturulan ve bu işletmeler için finansal operasyon destek vazifesi gören bir uygulama. Uygulamanın ortaya çıkışı ise hepimizin tahmin ettiği üzere, bir girişimcilik hikâyesi. Bugün 56 kişilik uzman bir ekipten oluşan Paraşüt Hizmeti, son yılların en başarılı Start-Up’larından biri. Tasarımı, uygulamaları, birbirinden güzel finansal bilgi içerikleri, uygun fiyatlı hizmeti ile Paraşüt, her işletme için faydalı işler gerçekleştiriyor.

Paraşüt Nasıl Kurulmuştur?

Paraşüt muhasebe uygulaması, geleneksel muhasebe uygulamalarından ziyade, web tabanlı bir muhasebe uygulaması olarak tasarlanmıştır. Kurucuları Andaç Türkmen ve Sean X Yu olan Paraşüt.com, birbirinden kaliteli uzman ekip arkadaşları sayesinde muhasebe danışma süreci ve aynı zamanda tasarımlarına da ev sahipliği yapıyor. 2013 yılında kurulan Paraşüt, bugün uygun fiyata hizmet alabileceğiniz en pratik muhasebe uygulaması olarak biliniyor.

2015 yılında iki farklı Silikon Vadisi yatırımcısı nezdinde 5,2 milyon TL yatırım alan Paraşüt, bugün Türkiye’de web tabanlı muhasebe programları arasında en çok kullanıcıya sahip olan girişim. Paraşüt’ün en önemli özelliği ise pratik kullanıma, e-fatura işlemlerine ve uygulama için oluşturulan eğitimlere sahip olması. Tüm teknik detayları ile göz dolduran Paraşüt.com, ayda 55 TL+KDV gibi çok cüzi miktarlara, muhasebe uygulamasına sahip olmanın keyfini yaşatıyor.

Paraşüt Hangi Hizmetleri Verir?

Paraşüt muhasebe uygulaması, birçok özelliği bünyesinde bulunduran ve aslında düşünüldüğü gibi yalnızca ön muhasebe alanında değil, genel muhasebe uygulaması olarak da kullanılabilecek bir tasarıma sahip. Paraşüt’ün özellikleri ve verdiği hizmetler ise şu şekilde;

  • Fatura Takibi
  • Cari Hesap Takibi
  • Gelir Gider Takibi
  • E-Fatura
  • Raporlama
  • Online Tahsilat
  • Stok Takibi
  • Banka ve E-Ticaret Entegrasyonu
  • CRM Entegrasyonu
  • Üretim Modülü

Kısacası, hem üretici hem satıcı olan işletmeler adına, eksiksiz ve tastamam bir muhasebe hizmeti. Ek olarak, firmanın uzaktan eğitim, muhasebe destek ve iletişim ekibi, Mali Müşavirler için destek modülü gibi harika özellikleri de bulunuyor.

Paraşüt sitesini ziyaret etmek isteyenler için.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.