/

Oyun Sektöründe Değişimin Adı: Ratic

Ratic

Oyun geliştirme sektörü, her geçen gün daha da büyüyen bir rekabet ortamına sahip olmakla birlikte, Türkiye’deki stüdyoların da bu rekabette kendine yer bulması hedefleniyor. Rekabetin artmasıyla birlikte, kazançlar çoğu zaman beklentilerin altında kalabiliyor ve geliştiricilerin büyük çoğunluğu için sürdürülebilir bir iş modeli oluşturmak zorlaşıyor. İşte bu noktada devreye genç ve dinamik girişim giriyor: Ratic.

Ratic, üzerinde yaklaşık 4 aydır çalıştığı oyunlara hızla rekabetçi özellikler ekleyebilen tak-çalıştı  SDK’i çıkardığını duyurdu. Bu, oyun geliştiricilere, mobil oyunlarına rekabetçi özelliklerini sadece üç gün gibi kısa bir sürede ekleyebilme olanağı sunuyor.

RaticRatic’in Unity platformu için tasarladığı SDK, gerçek zamanlı liderlik tabloları, oyun içi turnuvalar, seviye sistemleri ve nakit ödüllendirme sistemlerinin oyunlara hızlıca entegre edilmesini sağlıyor. Bu özellikler, kullanıcı etkileşimini ve gelirleri artırma potansiyeli sunarken, oyun stüdyoları bu özellikleri ek bir geliştiriciye ihtiyaç olmadan hızla kullanabilir.Ratic’ın SDK’sı, oyun stüdyolarına yüksek yaşam boyu değer (LTV), iki kat kullanıcı etkileşimi ve kullanıcı bağlılığında %24’lük bir artış gibi dikkat çekici avantajlar sunuyor.

Ali Dursun, Ratic’in Kurucu Ortağı, “Ekibimizle birlikte, yakın zamanda PC oyunlarına da destek vermeyi planladığımızı belirtmek isterim” dedi. Bu gelişme, Ratic’in daha geniş bir kitleye ulaşmasını ve geliştiricilere daha fazla destek sunmasını sağlamayı hedefliyor.

Dursun, “Amacımız oyun geliştiricilere, kullanıcıların beklentilerini aşan, etkileyici ve rekabetçi bir oyun deneyimi sunma imkanı sağlamak. Bu hedefi sadece üç gün gibi kısa bir sürede gerçekleştirme fırsatını sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Ratic

Ayrıca Ratic, lansmana özel bir kampanya da sunuyor. 15 Ağustos’a kadar sürecek bu kampanyada, tüm ürünlerde %50 indirim sunulacak. Ayrıca, kullanıcılara 100 dolar değerinde ödül bakiyesi de hediye edilecek.

Dursun “Çok yakında büyük ölçekteki oyun stüdyoları için iki yeni ve bağımsız SDK’ı piyasaya sürmeyi planlıyoruz” dedi. Bu yeni araçlar, oyun stüdyolarının gelirlerini artırmalarına ve kullanıcılarıyla daha farklı yollardan etkileşime girmelerine olanak sağlayacak.

Ratic’i keşfetmek, oyunlarınızın potansiyelini tam anlamıyla açığa çıkarmak için mükemmel bir zaman olabilir. Eğer oyun yapmak konusunda yeteneklisiniz ancak kullanıcı bağlılığı konusunda zorluklar yaşıyorsanız, hypercasual oyunları piyasaya sürmeye devam etmekten sıkıldıysanız ya da eski projelerinizi yeniden canlandırmak istiyorsanız, Ratic’in yenilikçi çözümü tam size göre olabilir.

Ratic hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

*Bültenden Düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.