OpenAI, ChatGPT’yi Eğitim’de Yer Almasını Hedefliyor

OpenAI Hisse Satışını Araştırıyor

OpenAI, paylaştığı bir blog gönderisiyle birlikte öğretmenlere ChtaGPT’nin nasıl kullanılacağını anlattı.  ChatGPT, müfredat materyallerinden quiz, test ve ders planı hazırlama ya da münazara eşi gibi öğrencilere yardımcı olacak personalar yaratmada kullanılması hedefleniyor.

Bu konuda birçok kişinin ödevleri ChatGPT üzerinden yapılması sonucu birçok öğretmen rahatsızdı. Bunun üstüne şirket bu konuda kendi imajını düzeltmek istiyor.

OpenAI, ChatGPT’yi Eğitim’de Yer Almasını Hedefliyor

Şirket özellikle İngilizce öğrenmeye yeni başlayanlar için çeviri, doğru metin yazımı görevleri için ChatGPT’den faydalanılabileceğini belirtiyor.

Bu arda şirket yapay zeka yardım merkezinde ilgi çekici bir paylaşım yaptı. Yapılan ödevlerin yapay zeka dedektörlerinin pek doğru sonuçların vermediğin belirtmek gerekiyor.

Şirket konu hakkında şu ifadeleri kullanıyor:

  ‘’Bunların hiçbirinin yapay zeka tarafından üretilen ve insan tarafından üretilen içeriği güvenilir bir şekilde ayırt ettiği kanıtlanmamıştır.’’

Bununla beraber şirket, ChatGPT’ye ve benzer araçlara “Bunu sen mi yazdın?” diye sormanın da modelin gerçekte ne yaptığına dair tamamen yanlış yapılandırmalara yol açtığını ifade etti.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Metaverse-NFT Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.