Money Gold, Migros’tan Bir Yenilik Daha!

Money Gold, Migros’un kendine kattığı yeni bir özellik ile gündeme geldi. Migros, kullanıcılarına Money Gold ile Amazon Prime (Amazon şirketinin nasıl kurulduğunu ve Jeff Bezos’un ilham veren başarı hikayesini merak ediyorsanız Jeff Bezos, 113 Milyar Dolarlık Servetiyle Dünyanın En Zengin Adamı yazımıza göz atmayı unutmayın) benzeri bir çözüm yolu sunuyor.

Amazon Prime Benzeri Bir Çözüm

Ülkemizin en önemli market zincirlerinden biri olan Migros’un en son Mkolay adında bir hizmeti getirdiğini duyurmuştuk. ( Migros Mkolay İle Hayatımıza Yep Yeni Kolaylıklar Daha Kattı! ) Köklü bir market zinciri olmasına rağmen yeniliklerin sıkı takipçisi olan Migros bu sefer de Amazon Prime mantığında olan bir yenilik getirdi.

Money Gold kullanan insanlar hem Migros’un mağazalarında hem de Migros Sanal Market üzerinde ekstra kazanç sağlayabilecek.

Kullanıcılarına 1 ayda 60 TL’ye varan kazanç sağlayacak olan bu uygulamanın avantajları sadece bununla da kalmıyor. Bu avantajın yanında Migros Sanal Market üzerinden verilen siparişlerin ücretsiz teslim edilmesi, seçtiğiniz favori ürünlerinize ayda iki kere yüzde 50 indirim, “Kendi kampanyanı kendin yap” isimli konsepte ayda iki kez ekstra katılım hakkı ve Petrol Ofisi’nden yakıt alımlarında 400 TL ve üzeri yakıt alımlarınızda 20 TL değerinde Positive Puan fırsatı gibi bir çok avantajı sunuyor.

Money Gold, 9.99 TL

Bu avantajlar için Money Gold’a ayda sadece 9.99 TL ödemeniz gerekiyor. Kullanıcılar bu servise Money mobil uygulaması veya Money internet sitesinden ulaşabiliyor. Dileyen kullanıcılar da Migros Sanal Market internet sitesi üzerinden veya Whatsapp üzerinden kolay bir şekilde üye oluyor.

Dilerseniz üye olacağınız Money internet sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Trendyol 2 Milyar Dolarlık Yatırım Turunda

Netflix, Spotify’ın Kurulma Hikayesinin Anlatılacağı Dizi Üzerinde Çalışıyor!

Elon Musk Altcoin Peşinde

5 Reasons to Volunteer in Start-ups Before You Graduate

Facebook Oyun Stüdyosu BigBox VR’ı Satın Aldı!

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.