/

MetaGündem: 12 Haziran 2023

Metaverse ve NFT dünyasındaki gelişmeleri sizin için derledik.

HeartX Açık Beta’yı Başlattı

Canlı bir Web3 art NFT pazarı ve topluluğu olan HeartX, uygulama ürününün Açık Beta lansmanını duyurmdu. Bu önemli dönüm noktası, blockchain teknolojisinin potansiyelini ve coşkulu bir sanat topluluğunu bir araya getiriyor.

Nisan ayında yapılan başarılı bir Kapalı Beta Testinin ardından HeartX, Açık Beta aşamasında heyecan verici yeni özellikler sunmaya hazır:

Kullanıcı Seviyesi Sistemi: Kullanıcılar, alım satım ve Kazan-Kazan sistemine katılım yoluyla “Toplayıcı” ve “Uzman” seviyelerine ulaşarak ayrıcalıkların ve ödüllerin kilidini açabilir.

Kazanmak için Artırma: Kullanıcılar, en sevdikleri sanat eserlerini kazanmak için oylamadan kazanılan $HNX jetonlarıyla artırarak, sanat eserinin HeartX Endeksine dayalı yönetişim jetonu $HTX’i kazanma fırsatına sahip olurlar.

Gelişmiş Oylama Deneyimi: Oylama sürecinde sanat eserleri orijinal görünümlerinde sunulacak ve kullanıcılara bilinçli kararlar vermelerinde yardımcı olacaktır.

Sosyal Medya Paylaşımı: Yeni tek tıkla sosyal medya paylaşım özelliği ile oylama sonuçlarını Twitter’da paylaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı.

HeartX topluluğunun bir parçası olmak ve açık betaya katılmak için ilgilenen kullanıcılar ve sanatçılar Heartx’i Twitter’da takip edebilir. HeartX uygulaması hem iOS hem de Android cihazlar için kullanılabilir.

meta

AliExpress ve TheMoment3!, Özel NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürmek için Güçlerini Birleştirdi

Alibaba’nın sahibi olduğu online perakende devi AliExpress, TheMoment3! ile ortaklık kurdu. TheMoment3!, NFT’ler aracılığıyla blok zincirindeki değerli anları ebedileştirmeyi savunan bir platformdur.

Bu şirketler birlikte, son teknoloji ürünü dijital koleksiyonları küresel bir çevrimiçi pazarla harmanlayarak 5.555 benzersiz değiştirilemez token sanat eseri yayınlayacak. Merakla beklenen koleksiyon 25 Haziran’da yayınlanacak.

Ortaklıklarına ek olarak AliExpress ve TheMoment3, Shopping.io müşterilerin kripto para birimleri kullanarak AliExpress’ten alışveriş yapmalarını sağlayacak. “Floki” gibi popüler seçenekleri içeren bu entegrasyon, kripto para meraklıları için ek kolaylık sunarak AliExpress’te alışveriş yaparken tercih ettikleri dijital para birimlerini kullanmalarını kolaylaştırıyor. Bu girişim, çevrimiçi perakendede kripto para birimlerinin giderek daha fazla kabul görmesine katkıda bulunuyor.

nft

 

$CatGPT: AI Kedi Liderliğindeki NFT Koleksiyonu

Dünyanın ilk AI kedi liderliğindeki Ethereum tokeni ve NFT koleksiyonu olan $CatGPT, web3 alanına damgasını vuracak gibi görünüyor. İngiltere merkezli bir ekip tarafından geliştirilen CatGPT, benzersiz vizyonu ve karizmatik kişiliği ile sektörde devrim yaratmayı hedefliyor.

$CatGPT, gelişmiş yapay zekanın gücünden yararlanarak içerik oluşturmasına ve kendi farklı kişiliğiyle iletişim kurmasına olanak tanıyor. İnovasyona ve dünya hakimiyetine olan tutkusunu paylaşan kedi meraklıları topluluğuna liderlik eden $CatGPT, dijital alanı ele geçirmeye hazırlanıyor.

NFT koleksiyonu, CatGPT’nin sadık takipçi ordusunu simgeleyen 5.000 türünün tek örneği cyborg kedi avatarından oluşacak.

nft

DC Collectible Comics’in Yeni NFT Deneyimi: Flash

Merakla beklenen ‘The Flash’ filmi 16 Haziran’da vizyona girmeye hazırlanırken, DC Collectible Comics (DC3), 15 Haziran’da özel ve sürükleyici bir NFT deneyimi ile hayranlarını heyecanlandırıyor.

Filmin yayınlanmasına kadar, ‘The Flash: The Fastest Man Alive # 1’ başlıklı NFT koleksiyon dalgasına zemin hazırlıyor. Bu koleksiyon, ‘The Flash’ DC NFT’leri aracılığıyla sunulan, geniş DC çoklu evrenindeki çeşitli dünyalardan beş benzersiz çizgi roman serisini tanıtıyor. Hayranlar, çoklu evrende dijital bir yolculuğa çıkabilir ve topladıkları eğlenceli NFT’lerin nadirlik düzeyine bağlı olarak farklı alemlere erişimin kilidini açabilir.

nft

Warner Bros, Superman Web3 Filmi NFT Girişimi ile Uçuşa Geçti

Fiziksel disk satışları düşmeye devam ederken, Warner Bros (WB) yenilikçi bir pazarlama stratejisiyle NFT dünyasını kucaklıyor. En son girişimleri olan ‘Superman Web3 Film Deneyimi’, hayranlarına özel sahne arkası içeriğinin ve çarpıcı DC sanat eserlerinin kilidini açan sürükleyici bir NFT girişimi sunuyor.

Galaksiler arası kahramanın meraklıları, ‘Superman Web3 Film Deneyiminin’ iki baskısı arasında seçim yapabilir. ‘Standart Sürüm’ün fiyatı sadece 30$ ve sevilen filmin teatral versiyonuna, daha önce yayınlanmış özel özelliklere ve bir resim galerisine erişim sağlar. Nihai süper kahraman deneyimini arayanlar için ‘Premium Edition’ paketi her biri 100 dolara satılıyor. Bu premium paket, ünlü DC sanatçılarının illüstrasyonlarının yanı sıra ek bonus özellikler ve ayrıntılı resim galerileri içeren Superman filminin üç benzersiz varyasyonunu içeriyor.

nft

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.