Logo Oluşturmak için Kullanabileceğiniz 7 Yapay Zeka

Bundan yaklaşık beş yıl önce işletmeniz için bir logo oluşturmak istediğinizde profesyonel tasarımcılara yüksek ücretler ödemek zorundaydınız. Oysa bugün kendi logonuzu birkaç dakika içinde oluşturabilirsiniz. Yapay zekâ teknolojisi sayesinde günümüzde logo oluşturmak o kadar kolay hale geldi ki bunu çocuklar bile yapabiliyor. Elbette bunun için geliştirilmiş ai uygulamaları var. Bu uygulamalar sayesinde hangi sektörde olursanız olun logonuzu hızlı ve profesyonel bir şekilde tasarlayabilirsiniz.

YZ destekli bir logo tasarım aracı kullanmanın birkaç önemli avantajı var. Öncelikle ai uygulamalarıyla logo tasarlamak, bir grafik tasarımcı ile çalışmaktan çok daha ucuzdur. Aynı zamanda bu uygulamalar çok hızlı ve işlevseldir. Size birçok öneri ve seçenek sunarak şirketiniz için en iyi logoyu tasarlamanıza yardımcı olurlar. Aynı zamanda ai uygulamalarıyla logo tasarlamak çok hızlıdır, bu işlem sadece birkaç dakikanızı alır. Bu sayede zamandan ve enerjiden tasarruf etmiş olursunuz.

Ai logo uygulamaları gelişmiş bir teknoloji kullanır. Sizin tek yapmanız gereken uygulamalara şirket adınızı, sektör bilgilerinizi girmektir. Uygulamalar size girdiğiniz bilgilere göre farklı tasarımlar, şekiller, renkler önerir ve sizin seçimlerinize göre logonuzu oluştururlar. Günümüzde logo uygulamalarının bir çoğu ücretsiz. Ancak ücretli logo uygulamaları da var. Kurumsal markalarınız için ücretli logo uygulamalarını tercih edebilirsiniz. Küçük işletmeniz veya kişisel markanız için ücretsiz logo uygulamaları da oldukça başarılıdır.

Günümüzde en çok kullanılan yapay zekâ destekli 7 uygulama şunlardır:

1.Tailor Brands

tailorbrands 1

Yapay zekâ destekli bir uygulama olan Tailor Brands, ilk logo tasarımı yapan uygulamalardan biridir. Logo tasarımı algoritmaları konusunda çok deneyimli olan Tailor Brands, web siteleri, işletmeler, bireysel kullanıcılar için profesyonel görünümde logolar tasarlayabilmektedir. Kullanımı oldukça kolay olan uygulamada birkaç dakika içinde logonuzu tasarlayabilirsiniz. Bunun için uygulama öncelikle size tasarım tercihlerinizle ilgili birkaç soru sormaktadır. Sorulara verdiğiniz yanıtlar doğrultusunda logonuz birkaç saniyede hazır olacaktır.

Bu sorular logo türü, font stili gibi konularla ilgilidir. Logonuz hazırlandıktan sonra düzenleyebilir, bazı özelliklerini değiştirerek kişiselleştirebilirsiniz. Uygulamanın içinde binlerce farklı tasarım ve şablon yer almaktadır. Uygulamanın içinde yer alan araçları kullanarak markanız için profesyonel bir logo tasarlayabilirsiniz.

Ayrıca sosyal medya afişleri, web site sayfaalrı, sosyal medya içerikleri için harika tasarımlar oluşturabilirsiniz. Tailor Brands özellikle reklam ajansları için vazgeçilmez bir ai uygulamasıdır. Uygulamanın ücreti ise oldukça uygundur; standart paket ücreti ayda sadece 3,99 dolardır. Bu ücreti ödeyerek logo dosyalarına, grafik tasarım ve web site araçlarına sınırsız erişim sağlayabilirsiniz. Farklı özellikler için geliştirilmiş diğer paketlerini de inceleyebilirsiniz.

2. Logomaster.ai

logomaster ai 2

Logomaster.ai, yapay zekâ destekli bir logo tasarım aracıdır. İşletmeler ve bireysel kullanıcılar için oldukça şık ve yüksek kalitede logolar oluşturabilmektedir. Logomaster.ai’nin logoları gerçekten göz alıcı tasarımlara sahiptir ancak şablon kütüphanesi sınırlıdır ve benzer şablonların kullanımı benzersiz bir logo oluşturma konusunda sıkıntı yaratabilir. Yalnızca logo tasarımı konusunda geliştirilmiş olan uygulama tek seferlik 25 dolar ücret istemektedir. Logonuz yüksek çözünürlükte PNG dosyası ile teslim edilir. Logonuzu uygulamada tasarladıktan sonra üzerinde değişiklik yapmanız mümkün değildir, bu yüzden logonuzu tasarlarken bunu göz önünde bulundurmalısınız.

3. Brandmark.io

brandmark io 3

Brandmark.io, yapay zekâ destekli, birçok farklı tasarım, font ve stiller içeren logo uygulamasıdır. Logo tasarımları estetik olarak hoş görünse bile, Brandmark’ın tasarım konusunda pek yaratıcı olduğu söylenemez. Genellikle tasarımlarda tekrara düştüğü gözlemlenebilir. Ancak uygulama renk çarkı, logo sıralayıcı, font üreteci gibi oldukça kullanışlı araçlara sahiptir. Uygulama üç farklı pakette kullanıma sunulmaktadır. Standart paket için tek seferlik 25 dolar ödemeniz gerekmektedir. Diğer paketler ise daha çok şirketler ve kurumlar için geliştirilmiştir.

4. Designs.ai

designs ai 4

Designs.ai logo tasarlamak için geliştirilmiş ai uygulamalarından biridir. Designs.ai ile profesyonel bir logo oluşturmanız yalnızca birkaç dakikanızı alır. Uygulamada logo tasarlamak için öncelikle işletmenizin dahil olduğu kategoriyi seçmeli ve bilgilerinizi girmelisiniz. Daha sonra renk temaları arasından bir seçim yapmalısınız. Uygulama seçimleriniz doğrultusunda size yüzlerce farklı logo oluşturup sunacaktır.

Designs.ai’nin en iyi özelliği ise tasarım kütüphanesinin çok geniş olmasıdır. Bu sayede uygulama ile çok profesyonel ve özgün bir logo oluşturabilirsiniz. Designs.ai marka kimliği, logo düzenleyici, grafik tasarım, renk eşleştirici ve font oluşturucu gibi pek çok farklı araca sahiptir. Aylık abonelik sistemi ile satın alarak uygulamanın tam sürümüne erişim sağlayabilirsiniz.

5. Logoai

logoai 5

Logoai, yapay zekâ desteğiyle logo tasarımı yapmak için geliştirilen uygulamalardan biridir. Logoai’de logolar üç temel adımda oluşturulmaktadır. Birinci adımda işletmenizin adını girmelisiniz. İkinci adımda beğendiğiniz tasarımları seçmelisiniz. Üçüncü adımda ise logonuzu özelleştirirsiniz. Logonuzu oluşturduktan sonra bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Logoai, geniş bir tasarım kütüphanesine sahiptir. Markanıza en uygun logoyu oluşturmak için bu tasarımları özelleştirebilir, logonuzu oluşturduktan sonra üzerinde düzenleme de yapabilirsiniz. Logoai logo tasarımına ek olarak sosyal medya tasarımı, marka geliştirme gibi birçok farklı araç da sunmaktadır. Uygulama ücretlidir ve temel paket ücreti 29 dolardır. Bu pakette logonuzu PNG ve JPEG formatlarında indirebilirsiniz. Ancak SVG gibi dosya türlerinde indirme yapabilmek için pro paketi satın almanız gerekmektedir. Pro paketin ücreti ise 59 dolardır.

6. Logo.bot

logo.bot 6

Logo.bot, çok basit ve sade bir logo tasarım aracıdır. Yapay zekâ ile desteklenen uygulama basit olsa bile logo tasarımında oldukça başarılıdır. Uygulamada tek yapmanız gereken, anahtar kelimeler girmektir. Logo.bot uygulamasında logo tasarımı yapmanın yanı sıra logo oluşturma konusunda tavsiye ve önerileri de inceleyebilirsiniz.

Bu uygulama size en hızlı ve kolay bir şekilde logonuzu oluşturmanızı sağlamaktadır. Uygulamanın logo tasarım önerileri diğer uygulamalarla kıyaslandığında daha sınırlıdır. Ancak küçük işletmeler ve bireysel kullanıcılar için tercih edilebilir. Kullanımı da oldukça kolay olan uygulama, yüksek çözünürlüklü profesyonel logo tasarımları için sadece 5 dolar talep etmektedir. Beş dolar karşılığında uygulamada tasarladığınız logoları, SVG, EPS gibi formatlarda bilgisayarınıza indirdikten sonra üzerinde değişiklikler yapabilirsiniz.

7. Logopony

logopony 7

Bir ai uygulaması olan logopony, hızlı, kolay ve eğlenceli bir şekilde logo oluşturmanıza yardımcı olur. Logo tasarımına ek olarak çeşitli araçlar da sunan uygulamayla sosyal medya gönderileri, broşürler, afişler, tanıtımlar hazırlayabilirsiniz. Logonuzu logopony’de oluşturmak için öncelikle uygulamanın sorduğu birtakım sorulara cevap vermeniz gerekmektedir.

Bu sorular, genellikle markanızla ilgili sorulardan oluşmaktadır. Bu soruları yanıtladıktan sonra uygulama size çeşitli logo tasarımlara sunacak, siz bu tasarımlar arasından seçiminizi yaptıktan sonra logonuz birkaç saniye içinde oluşturulacaktır. Logonuz oluşturulduktan sonra bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Logopony uygulamasında tasarımlar oldukça sade, modern ve minimalisttir. Özellikle modern ve minimalist tasarımları tercih edenler bu uygulamayı çok sevebilirler. Logopony’nin temel paket ücreti 20 dolardır. Ekstra özellikler içeren premium paket ücreti ise 65 dolardır.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir her ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YapayZeka İçeriklerimiz İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.