Loggle: Yeni Nesil BT Envanter Varlık Yönetimi Aracı

Yerli yazılım Loggle, şirketlerin BT yatırımlarını optimize etmelerini sağlayarak BT maliyetlerinde önemli derecede tasarruf sağlamayı hedefliyor.

 

2012’den bu yana danışmanlık, yazılım geliştirme ve Fintech alanlarında faaliyet gösteren MDP Group, Türkiye’nin ilk BT Varlık Yönetimi çözümünü sunuyor. Şirketlerin yazılım ve donanım varlıklarına dair bilgilerini tek bir platform üzerinden yönetmelerini sağlayan Loggle, lisans süreçlerinin takibini ve sözleşme belgelerinin muhafazasını da kolaylaştırıyor. Loggle kullanıcıları sistemlerindeki entegrasyonları kolaylıkla yönetebilir, BT varlık yatırımlarını analiz edebilir ve maliyet optimizasyonu sağlayabilir.

 

 

Bilgi ve İletişim Güvenliği Genelgesi ile uyumlu

mdp group OsuqKf RG4A unsplash 1 1

T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinin 2020’de yayımladığı Bilgi ve İletişim Güvenliği Genelgesi ile Loggle Türkiye pazarında ciddi bir önem kazandı. BT varlık yönetimine dair tedbirler içeren genelge, tüm kamu kuruluşlarını ve kritik altyapı sektörlerine hizmet eden işletmeleri kapsıyor. Genelgenin bir başka zorunluluğu ise kurumların donanımları ve yazılımları için envanter yönetim aracı kullanmaları; bu araçların raporlama özelliği bulunması da tedbirler arasında yer alıyor. Loggle, kuruluşların BT varlık yönetimi kapsamındaki yükümlülüklerini yerine getirmelerini sağlıyor.

 

 

 

Türkiye’nin ilk ve tek yerli BT Varlık Yönetimi çözümü”

mdp group aJVgwJqOllo unsplash 1 2

MDP Group’un Genel Müdürü Fatih Kökce konuyla ilgili konuştu: “Loggle, Türkiye’nin ilk ve tek yerli BT Varlık Yönetimi çözümü. Böyle bir ihtiyaç zaten vardı, Bilgi ve İletişim Güvenliği Genelgesiyle birlikte bu ihtiyaç daha büyük bir önem kazandı. Kullanıcılar Loggle ile yazılım ve donanım yönetimlerini tek bir platform üzerinden gerçekleştirebiliyor. Buna lisans yönetimi ve entegrasyon takibi de dahil. Örneğin, şirketler dijital dönüşüm süreçlerinde yüzlerce veya binlerce yazılım satın alıyorlar. Çoğu zaman bu yatırımlardan izlenebilirliği düşük takip yöntemleri yüzünden gereken verimi alamıyorlar. Loggle bu yatırımların optimize edilmesine yardımcı oluyor ve BT maliyetlerinde önemli bir azalma sağlıyor.”

 

 

Türkiye’de olduğu kadar yurtdışında da rağbet görülmesi beklenen Loggle için beklentiler büyük. Kökce, sözlerine şöyle devam etti: “Her sene hizmet ve yazılım ihracatımız artıyor. 2020 yılında ciromuzun %49’unu oluşturan yurtdışı satışlarımızı Loggle ile 2021 yılında %60’ın üzerine çıkarmayı hedefliyoruz.”

 

 

 

Loggle

MDP Group Hakkında

MDP Group 2012’den beri SAP danışmanlığı, e-Dönüşüm çözümleri ve Web/Mobil uygulama geliştirme hizmetleri sunuyor. İsviçre ve Almanya ofisleri de bulunan MDP Group, dünyanın farklı yerlerinde 300’den fazla müşteriyle çalıştı, 1000’den fazla projeyi hayata geçirdi. Daha fazla bilgi için https://mdpgroup.com/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Loggle instagram: @Loggle.io

MDP Group instagram: @digitalmdp

Loggle Linkedin: https://www.linkedin.com/company/loggle/

MDP Group Linkedin: https://www.linkedin.com/company/digitalmdp/

MDP Group Twitter: https://twitter.com/digitalmdp

Loggle Twitter:  https://twitter.com/loggle_io

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Elon Musk Sonunda Sessizliğini Bozdu

DOGECOIN EN KÖTÜ ZAMANLARINI YAŞARKEN ELON MUSK’TAN CEVAP YOK

Girişim Haberleri Ailesini Büyütüyor!

YouTube Resim İçinde Resim Özelliğini (PiP) ABD’deki Kullanıcılarına Sunuyor!

Michael Jordan, İlham Veren Başarı Hikayesi

Girişimcilik Ekosistemi 1 Temmuz’da İBB ile Harekete Geçiyor!

Güneş Gözlüğü, Okyanusta Bulunan Plastik Atıklarından Tasarlandı!

  

 

 

Girişim Haberleri Kimdir? 

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz. 

  

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.