LEGO Parçalarını Ayrıştırmaya Yarayan Bir Elektrikli Süpürge Aparatı!

LEGO Bloklarını Birbirinden Ayırmak İşte Bu Kadar Kolay!

LEGO’larla oynamak, kendi dünyalarını bloklarla yaratmak neredeyse her çocuk için büyük bir zevkti. Bu büyük zevkin yanında en zor olanı ise bloklarını birbirinden ayırmak veya o an ihtiyacın olan parçayı bulmaktı. Unnecessary Inventions’ın yaratıcısı Matty Benedetto, bu soruna bir çözüm bulmuş. Bu derdin çözümü olarak blokları boyutlarına göre sınıflandıran LEGO suck it!™️ adlı yeni bir parodi tasarım yapmış.

Matty Benedetto’nun parodi ürün serisinden oluşan Unnecessary Inventions, büyük ses getirmişti. Matty Benedetto bu çalışmalarını şu şekilde anlatıyor:

Var olmayan sorunları çözmek için sahte ürünler tasarlıyor ve üretiyorum”. Benedetto birkaç yıl önce de bir LEGO çorabı tasarlamış. Tabanı bloklarla uyumlu olan bu çorap (videoda görebilirsiniz), kullanıcıya yerdeki bir bloğu kolayca alma ve dağınıklığı toplama imkanı sunuyor. Her tuğlayı kendi boyutuna/yapısına göre otomatik olarak sınıflandıran yeni tasarımı LEGO suck it!™️’i ise “dünyanın ilk LEGO elektrikli süpürge aksesuarı.

Matty Benedetto, tasarımı için ise The Office dizisindeki bir sahneden ilham almış.

Instagram’da 100 bini aşkın beğeni alan bu tasarımın videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Serra Taş

Müzikten, spordan ve gezmekten keyif alan bir üniversite öğrencisiyim. Her gün yeni bilgiler keşfedip bu bilgileri paylaşmak, farkındalık yaratmak, insanların hayatlarına biraz olsun iyi bir şekilde dokunabilmek ise beni ben yapan motive kaynaklarım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.