Eczacıbaşı Momentum’un Yönettiği Turda Yatırım Alan Kunduz Nedir?

Kunduz Nedir?

Geçtiğimiz günlerde aldığı yatırımla gündeme gelen Kunduz, öğrencilerin çözemedikleri ve zorlandıkları soruları, o alanda yetkin kişiler tarafından çözülmesine imkan sağlayan bir platformdur. 2016 yılında kurulan Kunduz, “Soru sormanın en kolay yolu” sloganı ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Platforma mobil uygulaması üzerinden erişim sağlayabilecek bir öğrenci Matematik, Türkçe, Fizik, Kimya, Biyoloji, Geometri veya çeşitli derslerle ilgili çözemedikleri soruları, çözüm yöntemiyle birlikte cevabını alabilmektedir. Ayrıca platform deneme sınavları, çeşitli derslerden özel ders, konu anlatımları ve testler gibi farklı içerik destekleri de sağlamaktadır.

Kunduz Nasıl Çalışır? Uygulamaya Nasıl Üye Olabilirim?

Öncelikle uygulamaya üye olabilmek için mobil cihazınıza indirmeniz gerekmektedir. Daha sonra “Üye ol” simgesine tıklayarak sizden istenilen bilgileri giriniz. Bilgilerinizi girme işlemini tamamladıktan sonra sınıfınızı seçmeniz gerekmektedir. Mezun-12.sınıf-11.sınıf- 10.sınıf- 9.sınıf-8.sınıf-7.sınıf-6.sınıf ve 5.sınıf gibi seçenekler bulunmaktadır. Bu aşamayı da tamamladıktan sonra hazırlandığınız sınav türünü seçmeniz beklenmektedir.

Uygulama Ücretsiz mi?

Uygulamayı 7 gün ücretsiz deneme hakkınız bulunmaktadır. Ancak, bu deneme süreci içerisinde günlük 3 soru hakkınız bulunduğunu da belirtelim. Bu özelliğin dışında uygulamanın çeşitli paketleri mevcuttur. Standart üyelik fiyatı ise 69,99 TL.

Kunduz Yeni Bir Yatırım Aldı!

Eczacıbaşı Momentum’un yönettiği turu tamamlayan Kunduz, yeni bir yatırım aldı.  Şirket, aldığı bu yatırımla küresel olarak büyümesine devam edecek ve yazılım ekibini büyütmek için kullanacak. Global olarak büyümesine devam eden Kunduz, ülkemiz dışında Hindistanda da hizmet vermektedir.

Kunduz sadece soru çözen bir uygulama değil, farklı içerik destekleri sağlayan bir mobil uygulamadır. Saat ve gün fark etmeksizin soru gönderebileceğiniz platform sayesinde çözemediğiniz sorulara çözümleriyle birlikte ulaşabilir. Platform hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Diğer yazılarımız için:

Henry Ford’un İlham Veren Başarı Hikayesi

Kurulmuş 7 Sosyal Girişimcilik Örneği

Ekip Çalışmaları ve Verimli Zaman Yönetimi İçin Kullanabileceğiniz 5 Platform

Twitter’dan iOS Kullanıcılarına Para Kazandıracak Bir Yenilik: Biletli Spaces Özelliği

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.