/

Kooplog Yatırım Aldı

Blog yazar ve okur ekosistemi için modern, kolay ve ücretsiz bir blog deneyimi sunmak amacıyla yola çıkan kooplog, yaklaşık 20.000 yazarı ve yüz binlerce ziyaretçisiyle yazar ve okurların blog yolculuğunda onlara eşlik ediyor.

2021’den beri üzerinde çalışılan ve bugüne kadarki en büyük güncellemesi olan “Gravy” ile kooplog, kullanıcılarına gelişmiş bir blog deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Bu büyük güncellemeyle birlikte okurlar daha akıllı blog ve yazar önerileriyle kooplog’da daha keyifli vakit geçirebiliyor; yazarlar ise kooplog’a üye oldukları andan itibaren aldıkları rehberlik ve yönlendirmeler sayesinde çok daha kolay blog yazabiliyor. Ayrıca yazarlar, kooplog’un düzenlediği blog yarışmaları ve profillerine ekleyebilecekleri “Bağış al” seçenekleri ile gelir elde edebiliyor.

“Blog hiçbir zaman eski moda olmadı ve hiçbir zaman da olmayacak.” felsefesiyle yola devam ettiklerini belirten kurucuları, aldıkları yatırım desteğiyle 2023’te kooplog mobil uygulamasını çıkarmayı ana hedef olarak belirlediklerini belirtiyor.

kooplog

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.