“Kendi Geleceğim” İçin Geri Sayım Başladı!

Üniversitede okuyan kız öğrencilerin 3 ay boyunca Octet Türkiye’deki kadın liderlerden mentorluk alabileceği “Kendi Geleceğim Mentorluk Programı” için geri sayım başladı.

Octet’in geleceğe bugünden adım atmak isteyen üniversiteli kız öğrenciler için hayata geçirdiği “Kendi Geleceğim Mentorluk Programı” 15 Nisan’da başlıyor. Program kapsamında İstanbul’daki üniversitelerin 2, 3, 4. sınıflarında okuyan kız öğrenciler 3 ay boyunca Octet Türkiye’deki kadın liderlerden mentorluk alabilecek. “Kendi Geleceğim Mentorluk Programı”na her üniversiteden seçilecek 10 kız öğrenci katılabilecek.

kendi geleceğim

“Her başarılı kadının arkasında kendisi vardır”

Programın mentorlarından Octet Türkiye Genel Müdürü Derya Ekemen Fidan, her kadının arkasından kendisi vardır mottosuyla bu programı başlattıklarını belirterek, “Kadınların gücünü her alanda göstermeleri için projemizi oluşturduk. Üniversiteli kız öğrencilerimizin gerek meslek seçimi, gerekse çizdikleri yolda başarıya ulaşmaları için Octet olarak her zaman destek olacağız. Projemizde 10 kız öğrenciye 5 kadın liderimiz mentor olacak. Her mentorumuz 2 öğrenci seçecek. Program bittikten sonra da projeye devam edeceğiz. 3 ay devam edeceğimiz ilk grubun ardından yeni öğrenciler ile program devam edecek ve bu kez mentorlukta erkek liderlerimiz de olacak.” dedi.

15 Nisan’da başlayacak Kendi Geleceğim Mentorluk Programı Octet Türkiye ofisinde gerçekleşecek.

Octet Türkiye’den programa katılacak mentorlar; Octet Türkiye Genel Müdürü Derya Ekemen Fidan, Octet Türkiye Ürün Yönetimi Bölüm Başkanı Zeynep Bulut, Octet Türkiye Operasyon Bölüm Başkanı Nurdan Seval, Octet Türkiye Satış Müdürü Duygu Kenez ve Octet Türkiye Müşteri Deneyimi Müdürü Yeşim Ramazanoğlu olacak.

Başvuru İçin: https://www.octet.com.tr/octet-mentorluk-programi/

octet

OCTET Türkiye: Avustralyalı Ticari Finansman Şirketi Octet’in MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) iştiraki olarak faaliyet gösteriyor. Firmalar arası çevrimiçi bir tedarik zinciri ödeme portalı sunan şirket, 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ile BDDK’nın 26.01.2017/7222 no’lu kararı kapsamında aldığı lisansla ödeme kuruluşu olarak faaliyet gösteriyor. Octet Türkiye ek olarak TCMB mevzuatına ve PCI-DSS standartlarına uyum sağlamaktadır ve bağımsız olarak denetlenmektedir. Bugün Octet, Türkiye’de şirketlere çoklu banka platformunda güvenli işletme sermayesi yönetimi ve tedarik zinciri finansmanına ulaşım hizmeti veriyor. Çözümleriyle KOBİ’ler, büyük işletmeler ve bayi ağına sahip firmaların işlerini kolaylaştıran Octet Türkiye, satıcı için nakit döngüsünü kısaltırken alıcı için de bu süreci uzatıyor. Octet platformunun ticaret yapan tarafları arasında yanlış anlamalara ve sahtekârlığa olanak tanımayan güvenli altyapısı, kredi sağlayan bankalar için de şeffaflık sağlıyor. Octet üyeleri de çok sayıda banka ve tahsilat aracına güvenli ve kolay şekilde erişmenin farkını yaşıyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.