/

Kayıp Şarkısı NTF Platformunda Satışta Sunulacak!

Kayıp Şarkısı NTF Platformunda Satışta Sunulacak!

Kayıp Şarkısı NTF Platformunda Satışta Sunulacak

8 farklı ülkede yaklaşık 100 milyon dinleyiciye ulaşan Hip-Hop ve R&B- POP’ un parlayan yıldızı Güneş, 2022 yılına 13 şarkıdan oluşan ‘ATLANTİS’ adlı yeni bir albüm ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Kayıp Şarkısı NTF Platformunda Satışta Sunulacak!

İki bölümden oluşan albümün ilk 6 şarkılık kısmı 25 Mart’ta dinleyicilerle buluşurken; ikinci 6 şarkılık kısmı ise 6 Mayıs’ta yayınlanacak.

Kayıp Şarkısı NTF Platformunda Satışta Sunulacak!

NFT Platformunda Satışa Sunulacak

2021 yılında ‘En İyi Çıkış Yapan Sanatçı’ olarak Türkiye’nin en prestijli radyo ödülünü alan Güneş, Spotify’ın en çok dinlenenler listesinde (TOP 50) halen en üst sıralarda yer alıyor. Uzun süredir üzerinde çalıştığı 13 şarkıdan oluşacak repertuarın on üçüncü şarkısı Atlantis adası gibi kayıp olacak ve yalnızca OPEN SEA NFT (Blockchain) platformunda satışa sunulacak.

Kayıp Şarkısı NTF Platformunda Satışta Sunulacak!

30 Mart’ta Zorlu PSM’ de!

Her iki albümün şarkılarını ilk defa 30 Mart’ta 6 kişilik orkestrası ile Zorlu PSM 100% Studio sahnesinde dinleyicileriyle canlı canlı buluşturacak olan Güneş, hem yeni albümünden, hem de daha önce dinlediğimiz hit şarkılarından oluşan keyifli bir seçkiyle karşımızda olacak!

*Bültenden düzenlenmiştir.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Selcan Güler

“Okuyan mı bilir gezen mi?" sorusuna yazmayı da ekleyerek, öğrenmeyi çok seven bir üniversite öğrencisiyim. Konuşur, dinler ve merak ederim. Farkında olarak yaşadığım bu dünyaya, bir nebze olsun güzellik katabilirsem ne mutlu bana.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.