İZİKAD GENÇ GİRİŞİMCİLERİNİ ARIYOR

İzmir İş Kadınları Derneği  (İZİKAD) ‘’İş Gençlikte’’ projesi ile üniversitelerin lisans ve/veya yüksek lisans programlarında eğitim alan genç kadınların, sahip olduğu bakış açılarıyla hayallerindeki iş fikirlerini hayata geçirmek için onlara destek olmaktadır.

İZİKAD ‘İş Gençlikte’ Projesinin amacı, İzmir’deki kız üniversite öğrencilerinin girişimciliğe olan ilgisini geliştirerek, hayallerine ulaşmaları için bir basamak görevi görmektir. Ayrıca proje ile Genç İZİKAD girişimcilere, iş fikirlerini mentorlar eşliğinde plana koymalarını, melek yatırımcılarla tanışarak projelerine farklı bakış açılarıyla yorumlar almalarını sağlayarak, projeye yönelik işyeri ziyaretlerinde yardımcı olurlar.

 Proje başvuru koşulları

Üniversitelerin lisans ve/veya yüksek lisans alanlarında eğitim gören 20-30 yaş aralığındaki genç kadın öğrencilerin, en az 2, en fazla 5 kişilik gruplar halinde, Genç İZİKAD sayfasındaki başvuru formunu doldurarak başvuru yapabilirler. Önemli bir dipnot, proje konusu başka bir yarışmada ödül kazanmamış ve iş fikrinin ticarileşmemiş olması gerekir.

İlk üç için ödüller ise gayet dikkat çekici. Özel bir lansman ile Birinciye 5.000 TL ve İzmir Bilimpark Kuluçka Merkezi programından faydalanma; İkinciye 3.000 TL ve Üçüncüye 1.500 TL para ödülü verilecektir.

Unutmadan son başvuru tarihi 28 Şubat 2021. Proje hakkında daha fazla bilgiye sahip olmak istiyorsanız İZİKAD’ın web-sitesi ve Genç İZİKAD başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz. Katılan tüm girişimci kadınlara Girişim Haberleri ailesi olarak başarılar dileriz…

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.