İstanbul Üniversitesi İşletme Kulübü Marka ve Etkileşim Kampı’23 Sizleri Bekliyor!

Marka ve Etkileşim Kampı

Türkiye’nin ilk ve tek ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Belgesi’ne sahip öğrenci kulübü olan İşletme Kulübü’nün sene içerisinde düzenlediği 5 büyük organizasyondan biri olan Marka ve Etkileşim Kampı’23 bu sene de 21-22 Aralık 2023 tarihinde katılımcılarıyla buluşuyor.

Bu sene Odeabank Ana Sponsorluğu, PKF Platin Sponsorluğu,  Mavi Altın sponsorluğu ve OXXO ile P&G Bronz Sponsorluğunda Kumburgaz Marin Princess Hotel’de gerçekleşecek! Marka ve Etkileşim Kampı’nın bu seneki oturumları: Odeabank, PKF, MAVİ, OXXO, P&G, Mondelez, Skytech, Arçelik, Pladis ve The People Base & Tunahan Ak ile gerçekleşecek.

Marka ve Etkileşim Kampı’23 de sizleri neler bekliyor?

Marka ve Etkileşim Kampı’23, katılımcılarına unutulmaz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. 21 Aralık sabahı Kumburgaz Marin Princess Hotel’de başlayacak olan etkinlik, sunumlar, vaka analizleri, mülakat simülasyonları ve workshoplarla dolu bir programla katılımcıları karşılayacak.

Eğitimin yanı sıra eğlenceyi de unutmayan etkinlikte, fuaye alanında çeşitli oyunlar ve ürün sponsorlarıyla buluşmalar gerçekleştirilecek. 21 Aralık Perşembe günü oturumların ardından verilecek kısa bir mola ile ilk gün sona erecek. Akşam, hotelde düzenlenecek olan MEK Nights etkinliğiyle katılımcılar günün yorgunluğunu atacaklar.

22 Aralık Cuma günü ise etkinlik, fuaye alanındaki interaktif alanlar ve stantlar eşliğinde devam edecek. Gün sonunda gerçekleştirilecek çekilişlerle katılımcılara sürpriz hediyeler sunulacak. İki gün sürecek bu zengin içerikli etkinlik, katılımcılarla bir sonraki yıl yeniden buluşmak üzere vedalaşarak sona erecek.

İstanbul Marketing Awards 2023’te Kazananlar Ödüllerine Kavuştu!” haberimizin devamına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize dahil olabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.