/

Heralogy 650 bin dolar yatırım aldı!

Heralogy 650 bin dolar yatırım aldı!

Türkiye’nin en büyük astroloji aplikasyonu olmayı hedefleyen, market place ve AI yapısını bünyesinde bulunduracak olan astroloji platformu Heralogy; Murat Aksu ve Okan Beygo’nun sahibi olduğu TURKTICARET.Net ile kurucu ortaklık yaparak 650 bin dolarlık yatırım aldı.

Projenin kurucusu ve CEO’su Merve Kesat geçmişte Yemeksepeti Vale projesini yönetmişti. 

Astrolojiyi teknoloji ile buluşturan Heralogy; astroloji severlerin favorisi olma iddiasını taşıyor. 

Türkiye ile başlangıç yapacak olan uygulama; MENA, Avrupa ve Amerika başta olmak üzere tüm dünyaya açılmayı hedefliyor.

Heralogy 1

Heralogy CEO’su Merve Kesat;

Astroloji ve dijital kullanıcı deneyimi kulvarlarında yıllardır biriktirdiği tecrübe ve bilgi birikimini birleştirdiği yeni projesi için duyduğu heyecanı aktarırken : “ Türkiye’de daha önce hiç denenmemiş bir şeyleri hayata geçirmek oldukça heyecan verici. Astroloji ile ilgisi olsun olmasın herkesin deneyeceği ve kullanmaktan keyif alacağı bir uygulama üzerine çalışıyoruz. Türkiye’de en büyük; Dünya’da ise en çok yüklenen ilk 5 Aplikasyon içerisinde yer almayı hedefliyoruz.

dedi. 

Kullanıcı dostu, güvenilir, iddialı; kişisel astroloji yorumlarından, doğum haritalarına pek çok detayı cebimize taşımayı hedefleyen Heralogy; 7’den 77’ye herkesin kolaylıkla kullanabileceği ve kendine dair merak ettiklerini eğlenerek takip edebileceği bir uygulama olacak.

image0 2

Türk Ticaret Net’in genel müdürü Gökhan Yalçın ise

Uzun zamandır teknoloji alanında var olan şirketimiz artık yapay zeka tarafında da önemli işler yapmaya hazırlanıyor. Astroloji şu an dünyada ve ülkemizde çokça popüler, olmaya da devam edecek. Bizler hedeflediğimiz aplikasyonda yapay zeka teknolojisini kullanıp fark yaratmayı hedefliyoruz.

dedi.

Pek çok astroloğun yer alacağı ve kullanıcıların diledikleri astrologla çalışma imkanı bulabileceği bir market place’in de yer alacağı uygulamada kimleri göreceğimiz ise henüz gizliliğini koruyor. 

Astroloji severleri bu sonbaharda güzel sürprizler bekliyor.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

İsmail Karaçengel

Bahçeşehir Üniversitesi Yeni Medya
Girişim Haberleri Kurucusu

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.