/

Her geçen gün büyüyen platform Evimdeki Psikolog, Keiretsu Forumdan Yatırım Aldı!

Korona süreciyle birlikte online hizmetlere yönelimin artmasıyla tanınırlığı ve hizmet alan kullanıcı sayısını hızla arttıran; potansiyelini daha görünür kılan Evimdeki Psikolog, dünyanın en büyük melek yatırımcı ağı olan Keiretsu Forumdan, ₺4.000.000 değerleme ile ilk yatırımını aldı.

Evimdeki Psikolog, terapi almanın önündeki tüm engelleri ortadan kaldırarak; psikolojik desteği zaman ve lokasyondan bağımsız olarak herkes için erişilebilir kılmayı amaçlıyor. Kurucusunun Psikolog olduğu platform, başlangıç yılı olan 2018’den bu yana 25 ülkeden binlerce kullanıcıya hizmet verdi ve bu sayıları her geçen dakika yukarı taşımaya devam ediyor.

Evimdeki Psikolog girişimi, mobil cihaz ya da bilgisayar fark etmeksizin; sesli, görüntülü veya mesajlaşma yöntemi ile psikoloğunuza 1 dakikada ulaşmanıza ya da ileri tarihler için randevu oluşturmanıza aracılık ediyor. Ayrıca, anonim şekilde hizmet alma imkanı sunarak, kullanıcıların için tüm sosyal kaygıları geride bırakmalarını hedefliyor.

043Kzo7B9YF4uj8nrlKvWW2dpn0KsZj6jViEuolM4PC 1

www.evimdekipsikolog.com adresinden hizmet veren platformun ücretsiz olarak hizmete sunduğu “Psikoloğa Sor” bölümünde, ziyaretçilerin sorularına uzmanlar tarafından yanıt veriliyor. Platformda yer alan bir diğer bölüm olan “Kendini Test Et” ile de, ziyaretçilerin ücretsiz olarak psikolojik testlerden yararlanmalarına olanak tanınıyor.

Bugün 30 olan danışman sayısını kısa bir süre içinde hızla artırmayı hedefleyen platform, aylık 1000’i aşan ve Eylül 2020 itibariyle günlük 65’e ulaşan seans satış sayısıyla ulusal ve uluslararası hedeflerini gerçekleştirme noktasında emin adımlarla ilerliyor.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.