GSM Operatörleri Ramazan Ayı’na Özel Bedava İnternet Mi Veriyor

Pandemi döneminde sevdiklerimizden ayrı geçirilen bu kadar zamanın ardından çeşitli kısıtlamalarla geçirilecek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte özellikle genç kullanıcıların gözü, her yıl bu aya özel kampanya düzenleyen GSM operatörlerinin üzerinde.  Türkiye’nin en büyük üç GSM Operatörü Türk Telekom, Vodafone ve Turkcell‘in Ramazan ayına özel olarak sunduğu kampanyaları sizler için derledik .

Türk Telekom Ramazan Fırsatları

Türk Telekom bu yıl kullanıcılarını sahurda da unutmayıp SAHUR 30 GB İnternet kampanyası adı altında 9,18 TL karşılığında 00.00 – 06.00 saatleri arasında kullanılabilen 30 GB’lık internet paketi sunacağını açıkladı. Ayrıca bu pakete dahil olmak için faturalı ya da faturasız olma şartı aranmıyor. Bu fırsattan faydalanmak isteyen Türk Telekom aboneleri, Türk Telekom Online İşlemler uygulamasına giriş yapmalarının ardından  SAHUR 30 GB İnternet kampanyasına tıklayıp, satın al tuşuna basarak kampanyadan yararlanabilirler.

Şirket aynı zamanda internet sevdalısı kullanıcılar için de hattını  Türk Telekom’a taşıyan veya bireysel faturalı hat kullanmaya yeni başlayan müşterilerine 10 GB’lık ücretsiz internet paketi sunuyor.

 

Vodafone Ramazan Fırsatları

Diğer GSM Operatörlerinin aksine  Vodafone, abonelerine ücretsiz kullanım hakkı sunmak yerine sadece Süpermarket Yanımda özelliği ile sipariş veren kullanıcılarına 10 GB internet hizmeti sunuyor.  Vodafone kullanıcılarının Süpermarket Yanımda uygulamasını telefonlarına indirdikten sonra bu uygulama üzerinden sipariş vererek  bu kampanyaya katılmaları mümkündür.

Vodafone, aynı zamanda alış-veriş tutkunu kullanıcılarını da unutmadı ve  Trendyol’da 50 TL ve üzeri alışveriş yapan kullanıcılarına 15 GB internet hediye edeceğini duyurdu.

 

Turkcell Ramazan Fırsatları

Önceki yıllarda kullanıcılarına ücretsiz internet, konuşma ve SMS hakkı gibi olanaklar sağlayan Turkcell, bu yıl da abonelerini memnun etmek için ücretsiz kullanımlarını Salla Kazan özelliği üzerinden dağıtıyor. Kullanıcılar, Ramazan ayı boyunca Salla Kazan’da yer alan hediyeleri kendileri seçebiliyorlar. Ayrıca abonelerini çok şaşırtan bir fırsat sunan Turkcell’de kazanmış olduğunuz  herhangi bir hediyeyi başkasına hediye ettiğiniz zaman bu hediye ikiye katlanıyor. Kısacası 2 GB internet kazandıysanız hediye edeceğiniz insana 4 GB halinde gidiyor.

Ayrıca Turkcell Pasaj’da satılan ürünlerde de Ramazan ayına özel indirimleri yakalamak mümkün.

 

 

İlginizi çekebilecek diğer yazılarımız:

Bakım Kapımda

Paribu Verileri Çalındı Mı ? İddialara Cevap Geldi!

Amazon Prime Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.