////

Google Flights’tan Ucuz Rezervasyon Hamlesi

Google Flights

Uçuş takvimini insanların daha tasarruflu fiyatları takip edebilmesi amacıyla Google tarafından kullanıma sunulan Google Flights, paylaştığı blog yazısında verdiği bilgilere göre, fiyatların rezervasyon yaptırmak için en düşük seviyede gerçekleştiği zamanları gösterecek. 

Güncel uygulamadan önce, aynı rota üzerinde geçmiş ortalama fiyat kıyaslaması yöntemiyle fiyat geçmiş grafiği paylaşan Google Flights, bunun bir adım ötesine geçerek, fiyatların en düşük olduğu zaman dilimini insanlara sunmaya başlayacak.

Uçuş araştırması esnasında en düşük fiyatı kapsayan tarih aralığını paylaşan Google Flights, aynı yöntemle benzer rotalar için en tasarruflu uçuş için ne zaman rezervasyon yapmamız gerektiğini de ifade ederek fiyat takibinin daha kolay hale gelmesini sağlayacak.

WhatsApp Gorsel 2023 09 01 saat 22.09.29 1

Rezervasyon yaptırmak için uygun fiyatlı zaman diliminde bulunuyorsanız, araç sayesinde bu zaman diliminin ne kadar süre boyunca devam edeceğini görebiliyorsunuz. Bu konudaki içgörülerin bu hafta kullanıma sunulması bekleniyor.

Ayrıca, kullandığınız aracın sizin adınıza daha düşük fiyatlar için sizin yerinize fiyat takibini yapıp sizi bilgilendirmesini istiyorsanız, fiyat takibiyle işinizin büyük kısmı hallolur. Fiyat takibi aktifleştirildiği zaman, uçuş fiyatlarında anlık düşüşler olduğu zaman otomatik bildirimle uçuş fiyatlarının takibini kolaylaştırabilirsiniz. Belirli ve planlı tarihler için uzun vadeli mümkün olan tarihler için takip özelliğinin aktifleştirilmesi işinizi kolaylaştırabilir.

Google Flights

Bazı uçuş sonuçlarında renkli bir fiyat garantisi rozetinin görülmesi mümkün. Bu rozeti gördüğünüz andan itibaren, görüntülediğiniz tarih aralığındak uçuş fiyatlarının daha da düşmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Bu uçuşlardan herhangi birine rezervasyon yaptırıldığında, kalkış gününe kadar geçen vakit diliminde eğer uçuş fiyatında herhangi bir düşüş olduğu tespit edilirse, aradaki fark Google Pay aracılığı ile geri ödenecek. Ama bu fiyat garanti uygulaması, şimdilik pilot uygulama olarak, ABD’den kalkan belirli ve Google’da Rezervasyon programında olan belli başlı uçuşlar için geçerli.

Google’ın, kendi blog sayfasında paylaştığı 2023 uçak rezervasyonu trendlerine göre, yılbaşı bağlamında aralık ortasında başlayan seyahat dönemi için en uygun fiyatların ekim başında bulunması mümkün. Bu ve bunun gibi uçuş rezervasyonu trendleri, çok yakında, Google Flights vasıtasıyla kullanıcılara sunulmaya başlayacak.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #OyunGirişimciliği Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.