/

Google Bard Telefonlarda Nasıl Görünecek?

Google Bard Telefonlarda Nasıl Görünecek?

  2023 yılının en popüler şeyi bildiğiniz üzere yapay zeka oldu. Yapay zeka konusunda birçok farklı adımlar atıldı. Birçok ünlü şirket bu konuda adımlar attı. Bu şirketlerden biri de tabiki teknoloji devi Google. Google’ın yapay zekası Bard ara yüzü nasıl olacak açıklandı.

Bununla birlikte APK-Insight’ın Google uygulamasının son versiyonunu incelemesiyle bu bilgi ortaya çıktı.

 

Google Bard Telefonlarda Nasıl Görünecek?

Yapay zekanın ara yüzüne baktığımızda Google Search butonunun üstünde yer alıyor.  Ayrıca burada ise bir düğme bulunacak. Bu düğme ise açma kapama oluyor. Ancak düğmenin ne işe yarayacağı hakkında herhangi bir bilgi yok.

Bard şu anda üç düğme ile gelecek. Bu düğmeler ise sesli mesaj göndermek, asistan ile görsel paylaşmak ve arama yapmak görevlerini yerine getirebilen bir yapı olacak.

Google Bard telefonunuzda nasil gorunecek Iste cevabi 3 1

Şimdilik herkese açık değil. Ayrıca bu konuyla alakalı 9to5Google ekibi de Bard uygulamasını kullanarak yapay zekâ teknolojisine bazı komutlar verdi ve bu komutların sonucunu başarıyla aldı.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Fintech Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.