Yapay Zeka Destekli Influencer Marketing Platformu Geeklyzer, 42.5 Milyon TL Değerleme Üzerinden Yatırım Aldı!

Geeklyzer

Influencer Marketing’in gerçek gücünü keşfettiren big data platformu “GEEKLYZER”, ŞirketOrtağım Melek Yatırımcı Ağı öncülüğünde iş dünyasının önde gelen Melek Yatırımcılarından 42.5 Milyon TL değerleme üzerinden ilk tur yatırımını aldı. ŞirketOrtağım Ağı Üyelerinden Melek Yatırımcı Burçak Güldoğan ise girişimin Lider Yatırımcılığını yürütecek.

Influencer Marketing ve Social Monitoring çözümlerini birleştirmesi sayesinde markaların yenilikçi perspektifler kazanmasını mümkün kılan Geeklyzer, bu yeniliklere bahsedilme takibi ve etki gücü, performans kıyas raporları ve doğru influencer seçimi gibi örnekler verilebilir

KWORKS’23 Hızlandırma Programı mezunlarından olan Geeklyzer’ın iki ana temel özelliği bulunmakta. Birincisi, eksiksiz bahsedilme takibi ve performans verimliliği kıyası özellikleri ile sektördeki en önemli eksikliklerden benchmark raporlarını ulaşılabilir kılar. İkincisi, influencer analizleri ve influencer paylaşım geçmişi gibi özellikleri sayesinde markalara en uygun influencer seçimine olanak tanır.

Geeklyzer, hizmet verdiği ülkelerdeki nano’dan mega’ya tüm influencerların paylaşımlarını eksiksiz takip edebilmenin yanı sıra gelişmiş yapay zeka özellikleri sayesinde metinden, görselden ve sesten tanımlama yapıp büyük bir veri havuzuna sahip oluyor. Bu verileri deep learning ve istatiksel algoritma ile işleyerek de anlamlı hale getiriyor.

Instagram odaklı başlayan servislerini aldıkları bu yatırım ile 2024’ün ilk yarısında tüm sosyal mecraları kapsam alanına katacak şekilde genişletmeyi amaçladıklarını belirten girişimin Kurucu Ortağı Atakan BAŞARAN, “sundukları çözümler ile sektördeki global eksiklikleri çözüp pazaryeri, kozmetik, tekstil ve FMCG sektörlerinden global markalarla çalışmayı ve kısa süre içerisinde yeni ülkelere açılmayı hedeflediklerini” vurguladı.

*Bültenden Düzenlenmiştir*

egaranti, Startup Burada Platformu Aracılığıyla Gerçekleştirdiği Tohum Yatırım Turunda 18 milyon TL Yatırım Aldı!” haberimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.