Gain’de Hangi İçerikler Yer Alıyor? Gain’in Aylık Fiyatı Ne Kadar?

Gain Nedir?

Gain, kişiye özel yayın akışı sunan, içerisinde çeşitli özgün içerikler ve programlar olan, yenilikçi, eğitici kısa video içeriklerini bulunduran yeni nesil içerik platformudur. Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Aktaş’ın İnstagram üzerinden canlı yayınladığı, karantinanın başından beri “Mücbir Sebepler” adıyla hayatımızda bulunup, yüzümüzü güldüren bu programın yılbaşı özel yani “Mücbir Yılbaşı” yayınının 19 Aralıkta, Gain üzerinden yapılacağı duyurulunca herkes Gain’i konuşmaya başladı. O günden beri büyük ses getiren bu platform diğer dijital içerik platformlarına kafa tutmaya başladı bile. Gelin Gain platformunun da kendi twitter hesabından duyurduğu içeriklere birlikte göz atalım.

 

Diziler

10 Bin Adım

Başrollerini Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar’ın paylaştığı 10 Bin Adım dizisinde eski sevgili olan Ezgi ve Mehmet’in sağlıklı bir hayat için beraber her gün 10 bin adım attığı ve yol arkadaşı oldukları bu dizi fazla merak uyandırıcı!

Özelden Yürüyenler

Bu dizi sadece sohbet ekranlarında geçiyor! Özelden yürüyenler her cumartesi Gain’de.

Özel Programlar

Mücbir Yılbaşı

Bu yılbaşı mecburen evdeydik ama Mücbir Yılbaşı’yla yeni yıla eskisi gibi girdik sayılır! Yılbaşında birbirinden renkli içeriklerle Bartu ve Melikşah karşımızdaydı, kaçırdınız diye üzülmeyin Gain’de tekrar izleyebilirsiniz!

Ele Güne Karşı

Türkiye’nin sevilen grubu MFÖ bu programda sizlerle! MFÖ’nün bugüne kadar hiç yayınlanmayan görüntüleri ve belgesel için çekilen özel röportajları Ele Güne Karşı’da yayınlanacak, kaçırmayın!

Terapist

“Geçmiş asla geçmemiş ve geçmeyecek olandır.” bu bomba gibi sözle gelen Terapist de ocakta Gain’de sizlerle olacak!

Oyunlar Holding

Can Bonomo, Can Temiz ve Can Sungur ile beraber oyun oynamaya hazır olun! Aklınıza gelebilecek her türlü yaratıcı oyunlar; el emeği kostümler ve DIY objeler eşliğinde burada oynanacak.

Vedat Milor ile En İyisi

Vedat Milor “En iyisi hangisi?” sorusunu önce sosyal medyaya sonra uzmanlara soruyor ve en son da kendi kararıyla en iyisini seçiyor. Ocak’ta Gain’de!

İstanbul Hesabı

Kısıtlı bütçeyle İstanbul’u sokak sokak gezip tadını çıkarmak mümkün! Ahmet Mümtaz Taylan’la beraber siz de İstanbul’u keşfedin.

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu Mor ve Ötesi

Sokağa çıkmayı, konserlerde bağırıp dans etmeyi ve tabii ki Mor ve Ötesi’ni özleyenler buraya! Mor ve Ötesi’nin 8 Temmuz 2019’da Harbiye Açıkhava Tiyatrosu konseri Gain’de sizlerle!

Şokopop

Kavga. Polemik. Basitlik. Skandal. Şokopop yeni belgeselleriyle Gain’de!

Bir Daha Söyle

Bildiğiniz tüm şarkıları unutun çünkü bu programda tüm o şarkılar hiç bilmediğiniz bir halde!

Bir Şifa Bağımlısının İtirafları

Ela Başak Atakan, iyi şeyler duymak umuduyla çıktığı ve adeta bir bağımlıya dönüştüğü şifa yolculuğunun duraklarına tekrar uğruyor. Hepimizin iyi şeyler duymaya ihtiyacı var, Gain’de kalın!

İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi

İlber Ortaylı’dan çok faydalı hayat dersleri dinlemeye hazırlanın! İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi şimdi Gain’de!

6 Kadın 6 Kuşak 1 Soru

Bu programda her jenerasyondan ve farklı profillerden kadınlar, aynı konu hakkındaki düşüncelerini ve tecrübelerini paylaşıyor. Mini röportaj serisi kadınların bir konuya bakış açısı, zamanla veya kuşaklara göre değişip değişmediğini bize gösteriyor.

Cep Hikayeleri

Bu programda tutkularının, hayallerinin, daha iyi bir hayat ihtimalinin peşinden gidenlerin, ısrar edip en sonunda elde edenlerin gerçek hikayeleri.

Tuz Biber

Birbirine hiç benzemeyen komedyenlerin, hayata ve olaylara bakış açılarını anlattığı stand-up gösterileri bu programda!

Elektromonolog

Müzisyen Emre Yusufi ve oyuncu Nilperi Şahinkaya ile bu alışagelmiş programların dışında kalan Elektromonolog’u çok seveceksiniz!

İstanbul Apartmanları

Her apartmanın bu İstanbul hikayesinde ayrı rolleri var. Bu belgeselde İstanbul apartmanları konuşacak!

Gain’in Fiyatı Ne Kadar?

Gain diğer yeni nesil dijital içerik platformlarından ücretsiz olmasıyla ayrılıyor. 🙂 Şu anda Gain’de aylık ödeyeceğiniz herhangi bir ücret yok. Platform tamamen ücretsiz.

 

Eğer Gain’i telefonunuza indirmek isterseniz IOS: apple.co/2WSXS11 Android: bit.ly/2JABrL2

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarım

Acun Ilıcalı’nın Girişimi Exxen’in fiyatı belli oldu! Exxen’de Yer Alacak İçerikler Neler?

Youtube Kurucularından, Jawked Karim

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.