Ford Türkiye, Marka Stratejisinden Doğan İlk ve Tek Sanal Influencer Alin’i Yarattı!

ford türkiye

İnsanları geleceğe dair heyecanlandırmak ve yenilikçi deneyimlere fark yaratmak üzere çalışan Ford Türkiye, marka stratejisi doğrultusunda Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk ve tek sanal influencer’ı Alin’i yarattı. Ford ve Alin, markanın ikonik aracı Mustang’in elektrikli versiyonu Mach-E’yi tanıtan sıra dışı bir reklam filmine imza attı.

Ford Türkiye, otomotiv sektöründe teknoloji ve inovasyonu öncü bir şekilde kullanarak üretimdeki iddiasını güçlendirmektedir. Son olarak Türkiye’de bir ilke imza atarak marka stratejisini yansıtan sanal influencer Alin ile iş birliği yaparak dikkat çekici bir adım attı. Bu iş birliği ile Ford Türkiye hem otomotiv dünyasında hem de dijital pazarlama alanında önemli bir adım atmış oldu.

ford türkiye

Ford Türkiye’nin sanal influencer Alin ile yaptığı iş birliği, Ford’un ikonik Mustang modelinin elektrikli versiyonu Mach-E’nin tanıtımı için kullanıldı. Bu reklam filmi, sadece otomotiv dünyasında değil, elektrikli, bağlantılı ve otonom araçlar alanında da yapılan kapsamlı yatırımlara dikkat çekti. Ford Türkiye sadece mevcut teknolojilere odaklanmakla kalmayıp gelecek trendlerini de destekleyerek inovasyona öncelik vermektedir.

Ford Türkiye’nin Alin projesi, sanal influencer trendinin henüz tam olarak benimsenmediği bir dönemde dikkat çekici bir öncü hamle olarak öne çıkmaktadır. Bu reklam filmi, Unreal Engine teknolojisi ve Meta Human Creator modülü gibi son derece gelişmiş teknolojilerin kullanımıyla sıra dışı bir deneyim sunmaktadır. Aynı zamanda Ford’un elektrikli araçları geleceğin teknolojileriyle birleştirerek Türkiye pazarında lider konuma gelmeyi hedeflediğini göstermektedir. Ford’un yenilikçi yaklaşımı, marka iletişiminin dijital evrimine yeni bir boyut getiriyor ve izleyicilere alışılmışın dışında bir deneyim sunmaktadır.

ford türkiye

Otomotiv tutkusundan, modaya olan ilgisine; teknoloji merakından, sınırları zorlayan seyahat deneyimlerine kadar birçok konuda deneyimler ve keyifli içerikler sunan Türkiye’nin otomotiv alanındaki ilk ve tek sanal influencer’ı Alin’i Instagram’da takip edebilirsiniz: https://www.instagram.com/virtualalin/

*Bültenden düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YapayZeka Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.