EY’ın Yeni Yapay Zekaları EY.ai ve EY.ai EYQ

EY'ın Yeni Yapay Zekaları EY.ai ve EY.ai EYQ

EY şirketi yeni açıklamada EY.ai’ı yayına aldığını duyurdu. Ayrıca EY, EY.ai EYQ isimli bir büyük/geniş dil modelini piyasaya süreceğini de belirtti.

 

EY, kurumlara profesyonel hizmetler sunan bir yapı.  Azure OpenAI ile ChatGPT destekli bordro yönetimi çözümü EY Akıllı Bordro Sohbet Botu’ndan sizlere bahsetmiştik. Şirket bu yeni yayına aldığı yapay zekalarla birlikte hizmet verdiği şirketlere yapay zekaya benimsendirmek istiyor.

ey 1 1

Şirketin ortaklık yaptığı şirketler arasında  Microsoft, Dell Technologies, IBM, SAP, ServiceNow, Thomson Reuters ve UiPath yer alıyor. Microsoft ortaklığı sayesinde GPT-3 ve GPT-4’e erken erişim imkanı sağlıyor. Böylece EY ürünlerine üretimsel yapay zeka özellikleri eklenebiliyor.

 

Şirket Dell TEchnologies ortaklığı sayesinde müşterilerin üretimsel yapay zeka için optimize edilmiş ve doğrulanmış bir mimari üzerinde kullanım senaryolarını prototiplemesini ve yayına almasını sağlıyor.

EY'ın Yeni Yapay Zekaları EY.ai ve EY.ai EYQ

Ayrıca Thomson Reuters ortaklığıyla birlikte vergi, hukuk, küresel ticaret ve çevresel, sosyal ve yönetişim (ESG) hizmetlerini bir yerde topluyor.

 

Şirket bu platformları geliştirmek için 1.4 milyar dolar yatırım almış durumda. Şirket bu sayede hem yapay zekaları geliştirmiş oldu hem de bir dizi bulut ve otomasyon teknolojisi sarın aldı. Toplamda 4 bin 200 yeni ekip üyesi elde etti.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.