Etkili İletişim ve Beden Dili Eğitimi 2 Mayıs Tarihinde Başlıyor!

Duwib (Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluğu) tarafından düzenlenen “Etkili İletişim ve Beden Dili” eğitimi, 2 Mayıs Pazar günü sizlerle buluşuyor!

Düşüncelerimizi karşı tarafa aktarırken beden dili oldukça önemlidir. Etkili bir konuşma yaparken, kendimizi açıklarken veya arkadaşlarınız arasında yaptığınız bir sohbette bile beden diliniz, doğru anlaşılmanızda oldukça büyük bir rol oynar. İş hayatınız, eğitim hayatınız veya sosyal hayatınızda kısacası hayatınızın her anında beden dilinin önemini ve faydasını gözlemleyebilirsiniz.

Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu da, bu konuları katılımcılara aktarmak için 2 Mayıs Pazar günü, Eğitmen Seyhan Kahraman ile “Etkili İletişim ve Beden Dili” eğitimi düzenleyecek. Sen de eğitime katılmak ve konuyla sorularına cevap aramak istiyorsan bu etkinlik tam sana göre!

Etkinlik, Google Meet platformunda gerçekleştirilecek olup saat 14.00-16.20 aralığında gerçekleşecektir. Etkinliğe nasıl kayıt olunacağını yazımızın devamında bulabilirsin.

Etkili İletişim ve Beden Dili Etkinliğine Nasıl Katılabilirim?

Eğitime katılabilmek için Düzce Üniversitesi İş Dünyasında Kadın Topluluğu’nun Instagram hesabında (@duwibofficial) bio’da bulunan link üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. Diğer bir seçenek olarak, https://isdunyasindakadin.wordpress.com/etkinlik-basvuru-formu/ linkte bulunan formu doldurarak eğitime kayıt yaptırabilirsiniz.

2 Mayıs günü gerçekleşecek olan Etkili İletişim ve Beden Dili eğitimi tamamen ücretsiz olup sertifikalıdır. Ancak, bu etkinliğe özel olarak katılımcıların, kamera açması gerekmektedir. (Lütfen, bu etkinliğe başvururken bu hususa dikkat ediniz.)

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Diğer yazılarımız için:

Vivid Money, B Serisi Yatırım Turunda 73 Milyon Dolar Yeni Yatırım Aldı!

Türkiye’nin 10 Başarılı Genci Aranıyor

TalentGrid, “Askıda Kod” Projesini Başlattı!

Dogecoin Kralı Elon Musk Geri Döndü

Netflix İle Uykusuzluk Sorunumuz Bitiyor Mu?

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.