Ema’ya 25 Milyon Dolarlık Yatırım!

Ema

San Francisco merkezli girişim Ema, iş dünyasında devrim yaratma potansiyeline sahip. Üretken yapay zekâ ile donatılmış bu platform, yatırımcımlara vaatleriyle güven vererek milyonlarca dolar yatırım aldı.

Üretken yapay zekâ artık teknoloji konusundaki kamusal söylemde sağlam bir yer edinmiş bulunuyor. San Francisco merkezli bir start-up şirketi olan Ema, bunun geçici bir hevesten çok daha fazlası olduğuna inanmaktadır. Şirket, yapay zekânın ve özellikle de jeneratif yapay zekânın işimizi nasıl değiştireceği konusunda yeni bir sayfa açacağını düşündüğü aynı adlı bir ürünle karşımıza çıkmaya hazırlandı.

Ema

Şirket, henüz gizliyken bile topladığı etkileyici bir yatırımcı listesinden 25 milyon dolar topladı. Ema’nın neler yapabileceğine gelince, bu işletmeler onu, kullanıcılarına teknik destek sağlamanın yanı sıra izleme ve diğer işlevleri de içeren müşteri hizmetlerinden dahili üretkenlik uygulamalarına kadar geniş bir uygulama yelpazesinde kullanmaktadır.

Bu erken aşama Ema’nın şapkasına birçok isim ekledi. Yatırım turu Accel, Section 32 ve Prosus Ventures’ın liderliğinde Wipro Ventures, Venture Highway, AME Cloud Ventures, Frontier Ventures, Maum Group ve Firebolt Ventures’ın katılımıyla gerçekleşti. Bu şirketlerin yanı sıra, bazı önemli bireysel destekçiler de vardı: Sheryl Sandberg, Dustin Moskovitz, Jerry Yang, Divesh Makan ve David Baszucki.

ChatGPT, Yanıtları Yüksek Sesle Okuyan Yeni Bir Ses Özelliğini Kullanıma Sundu!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.