Edvido Global Pazara Açıldı 

Edvido Global Pazara Açıldı 

Edvido nisan ayı itibariyle global pazara açıldığını duyurdu. Markaların reklam, pazarlama ve yazılım alanındaki ihtiyaçları için en uygun ajans ve yazılım firmalarını sağlayan girişim Türkiye’nin dışında tüm dünyadan ajans ve yazılım firmaları 110 farklı şehir ve 9 farklı kategoride listelenebiliyor. Edvido Kurucu Ortağı Yağız Can, “Önümüzdeki dönem çıkmayı planladığımız ikinci yatırım turumuzla beraber girişimin dünya çapında bilinen bir platform olma sürecini hızlandıracağız” dedi.

 

Markaların reklam, pazarlama ve yazılım alanındaki ihtiyaçları için en uygun ajans ve yazılım firmalarını sağlayan Edvido, global pazara açıldığını duyurdu. Nisan 2023 itibarıyla ajans ve yazılım firmaları, edvido.com/en web sitesi üzerinde Türkiye haricinde tüm dünyadan 110 farklı şehir ve 9 farklı kategoride listelenebiliyor.

 

2021’in eylül ayında 5 milyon TL’lik ilk yatırım turunu tamamlayan girişim, önümüzdeki günlerde ikinci yatırım turuna çıkmaya hazırlanıyor. 300’ün üzerinde aktif ajans ve yazılım firması bulunan ve 2022 yılında toplam 1 milyon doların üzerinde anlaşmaya aracılık eden Girişim, müşterilerine özel olarak seçilmiş uygun firmaları sunarak projelerini hayata geçirmelerine imkân tanıyor.

Edvido Global Pazara Açıldı 

“Edvido dünya çapında bilinen bir platform olma yolunda”

 

Şirketin dünya çapında bilinen bir platform yolunda hızla ilerlediğini belirten Edvido Kurucu Ortağı Yağız Can, şunları söyledi:

“Global sayfalarımızı canlıya aldığımız günden itibaren yurt dışından birçok ajanstan listelenme talebi aldık ve gelen global brief’leri çoğunlukla Türk ajans havuzuyla paylaşıyoruz. Yabancı ajans havuzu yayına girene kadar, bu durumun rekabet açısından Türkiye’de hizmet veren ajanslar için oldukça önemli bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki dönem çıkmayı planladığımız ikinci yatırım turumuzla beraber girişimn dünya çapında bilinen bir platform olma sürecini hızlandıracağız.”

 

Edvido Global Pazara Açıldı 

Kategori sayısı ilerleyen günlerde artacak

 

Ajans ve yazılım firmalarının listelenebilecekleri kategoriler arasında; mobil uygulama (mobile app), yazılım (software), web tasarım (web design), web yazılım (web development), dijital pazarlama (digital marketing), halkla ilişkiler (pr), arama motoru optimizasyonu (seo), sosyal medya (social media) ve animasyon (animation) bulunuyor. İlerleyen dönemlerde ise kategori sayısının artması planlanıyor. Global ajans ve yazılım firmaları, edvido.com/en üzerinde aylık 29 USD’den başlayan fiyatlarla listelenebiliyor. Globalde hizmet veren Türkiye merkezli ajanslar ise aylık 14 USD’den başlayan fiyatlarla Edvido Global sayfalarında görülebiliyor.

 

Detaylı bilgi için: edvido.com/en

Edvido hakkında:

Edvido, dört yıl önce proje sahiplerinin reklam, pazarlama ve yazılım alanlarındaki ihtiyaçlarını hızlı ve efektif bir şekilde çözmek amacıyla kuruldu. Bugüne kadar 15 binin üzerinde brief oluşturulan platformda 300’ün üzerinde aktif ajans ve yazılım firması bulunuyor. 2022 yılında toplam 1 milyon doların üzerinde anlaşmaya aracılık eden Edvido, Nisan 2023 itibarıyla global pazara açıldı. edvido.com/en web sitesi üzerinde ajans ve yazılım firmaları Türkiye haricinde tüm dünyadan 110 farklı şehir ve 9 farklı kategoride listelenebiliyor.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Girisimpedia Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.