DOGECOIN EN KÖTÜ ZAMANLARINI YAŞARKEN ELON MUSK’TAN CEVAP YOK

Kripto dünyasının meme olarak ortaya çıkan Dogecoin hem zirveyi hem de dibi gördü. 2021 yılının en kötü dönemini yaşarken, Dogecoin’in yüzü olan ve tüm PR işlerini yapan kişi Elon Musk’tan bir cevap yok.

Kripto para piyasasının en büyük 7. kripto parası Dogecoin (DOGE)’un yaratılış hikayesi de çok ilginçti. Binlerce kripto para birimiyle dalga geçmek için Aralık 2013’te kuruldu. Dogecoin’in kurucusu Jackson Palmer, boş vaktinin olduğu bir gün yatarken ve bira içerken kripto parayı kurduğunu anlatmıştı. DOGE simgesi olan Shiba Inu cinsi köpek günümüzde internet meme haline geldi. Ve meme haline gelmesinde en büyük etken de Elon Musk olmuştu. Sitemizde Elon Musk ve DOGE ilişkisi hakkında birçok haber yazısı görebilirsiniz. Gelelim haberimizin detaylarına…

Dogecoin 2021 yılında hem zirveleri hem de dipleri gördü ancak 21 Haziran günü şimdiye kadarki en kötü ikinci gününü yaşadı ve %36’nın üzerinde bir düşüş gördü. Kripto para borsası Binance’de 23 Nisan’dan bu yana en düşük seviye olan 0.16 dolar seviyeyi kaydetmişti.

İlk yaşanan büyük ve şok etkisi yaratan Dogecoin düşüşü, 30 Ocak tarihinde yaşanmıştı ve %38 değer kaybı olarak tarihe geçmişti. Diğer büyük etki ise 19 Mayıs’ta yaşanmıştı ve tek bir gün içerisinde değer kaybı %55’in üzerindeydi ancak DOGE günlük kapanıştan önce kayıpların neredeyse yarısını geri almıştı.

Dogecoin’in yüzü olan Elon Musk’tan bu büyük düşüş döneminde ses çıkmadı. SNL dahi çıkarak DOGE reklamı yapmıştı ve işin komik tarafı SNL sonrası DOGE düşüş yaşamıştı. SNL haberi ile ilgilenir iseniz buradan ulaşabilirsiniz. Elon Musk’tan bu düşüş hakkında cevap gelmeyince Twitter üzerinden linç yemeye başladı. Ancak Elon Musk’tan hala ses yok. İlerleyen günlerde neler olacak merakla bekliyoruz.

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Girişim Haberleri Ailesini Büyütüyor 

YouTube Resim İçinde Resim Özelliğini (PiP) ABD’deki Kullanıcılarına Sunuyor!

Girişimcilik Ekosistemi 1 Temmuz’da İBB ile Harekete Geçiyor!

Spotify, Canlı Ses Odaları Sunan Greenroom’u Kullanıcılara Sundu!

Girişim Haberleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.