/

DeFacto’dan NFT Dünyasına Hızlı Giriş : DeFacto X Fırat

DeFacto’dan NFT Dünyasına Hızlı Giriş : DeFacto X Fırat

Global Moda Markası Defacto’dan NFT Dünyasına Hızlı Giriş!

Global moda markası DeFacto, NFT ile Web 3.0’a ünlü karikatür kahramanı Fırat ile giriş yapıyor. Moda ve teknoloji alanında tüketicilere her zaman ilkleri sunan DeFacto, bu defa karikatürist Uğur Gürsoyun hayat verdiği, Türkiyenin en sevilen karakterlerinden biri olan Fırat’ın NFT serüveni ile yeni sürprizlere imza atacak.   

DeFacto’dan NFT Dünyasına Hızlı Giriş : DeFacto X Fırat

Global moda markası, ülkemizin en başarılı karikatüristlerinden Uğur Gürsoy’un hayat verdiği Fırat karakteriyle birlikte NFT dünyasına hızlı bir giriş yapıyor. Moda ile teknolojiyi buluşturan ve bu vizyonunu Web 3.0 dünyasına taşıyan DeFacto, geniş bir hayran kitlesi edinen Fırat’ın yeni serüvenlerine farklı sürprizlerle eşlik edecek.

Dünyanın dört bir yanında modayı ve yeni trendleri sunan, teknolojinin gücünü harmanlayarak sektörde öncü çalışmalara imza atan DeFacto, Fırat’ın NFT projesiyle Web 3.0 dünyasına da yenilikçi yaklaşımını taşımaya ve ekosisteme değer katmaya hazırlanıyor.

DeFacto’dan NFT Dünyasına Hızlı Giriş : DeFacto X Fırat

Dijital nesilleri bir araya getiren ve hayata geçirdiği yenilikçi projeleri ile bu dönüşüme liderlik eden DeFacto, uzun vadeli stratejileri arasında yer alan Web 3.0 dünyasını da bu proje ile faaliyet alanları arasına katıyor. 93 ülkede tüketicilerine ulaşılabilir modayı mümkün kılan ve mutluluklarına ortak olan şirket, bu yeni girişimiyle dijital dünyada da ilk olmaya ve bu dünyanın moda tercihlerine yön vermeye hazırlanıyor.

DeFacto’dan NFT Dünyasına Hızlı Giriş : DeFacto X Fırat

5000 adetten oluşan ve kısa sürede tamamı satılarak yüksek bir pazar hacimine ulaşan ilk koleksiyonunu Aralık ayı sonunda hayata geçiren Fırat, Türkiye’den çıkarak NFT dünyasında global bir hayran kitlesine ulaşarak özellikle bulunduğu Avalanche blockchain ekosistemindeki en büyük projelerden birisi olmayı başardı.

DeFacto ile Fırat’ın nasıl bir serüvenle hayranlarının karşısına çıkacağı ise yakında duyurulacak.

*Bültenden düzenlenmiştir.

DeFacto hakkında:

2005 yılında kurulan DeFacto, Türkiye’nin global moda markası vizyonuyla faaliyetlerini sürdürmektedir. 33 ülkede 500’ü aşkın mağazada tüketiciyle buluşan şirket, online operasyonlarıyla birlikte 93 ülkede varlık göstermektedir. Hazır giyim sektörünün öncü markalarından DeFacto, uluslararası danışmanlık firması Deloitte Private tarafından düzenlenen Best Managed Companies (En İyi Yönetilen Şirketler) programı kapsamında uluslararası standartlarda yönetim performansı gösteren en iyi şirketlerinden biri olma başarısını göstermiştir.

Yalnızca moda değil teknoloji de üreten bir markaya dönüşen DeFacto, 200’ü aşkın Ar-Ge mühendisiyle, ihtiyaç duyduğu teknolojiyi kendi bünyesinde üretmektedir. 2019 yılında dünya genelinde bir ilke imza atarak oluşturduğu Akıllı Mağaza’yı takiben, fiziki ve dijital perakende deneyimini birlikte sunan fijitalleşme stratejisinin çıktısı DeFacto Fijital Akıllı mağaza konseptini hayata geçirmiştir. Tüketici talep ve beklentileri doğrultusunda hareket eden marka, DeFacto COOOL, DeFacto FİT, DeFacto Modest, DF LIFE, DF Plus, Fall in Love alt markalarını dünyanın dört bir yanındaki müşterileriyle buluşturmuştur.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.