DataSnipper’a 100 milyon dolarlık dev yatırım!

DataSnipper

Finans dünyasında devrim niteliğinde bir yenilik kapıyı çalıyor! DataSnipper’a yapılan 100 milyon dolarlık dev yatırım, denetim sektöründe devrim yaratarak veri uzlaştırma sürecine şaşırtıcı bir otomasyon getiriyor.

DataSnipper, denetmenler ve finans profesyonelleri için Excel tabanlı otomasyon çözümleri sunarak veri bağdaştırma çalışmalarını optimize etmeyi hedefliyor. Hollanda menşeili şirket, Index Ventures öncülüğünde gerçekleştirilen B serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. Bu yatırımın ardından şirket değerlemesini 1 milyar dolara yükselterek unicorn seviyesine ulaştı. Yeni fonun şirketin gelişimini destekleyerek farklı sektörlere genişlemesini sağlaması planlanıyor.

DataSnipper, 2017 yılında kurucuları Maarten Alblas, Jonas Ruyter ve Kai Bakker tarafından denetim ve finans profesyonelleri için bir optimizasyon platformu olarak hayata geçirildi. Yapay zeka tabanlı sistem, denetimcilerin faturalar, banka ekstreleri ve stok belgeleri gibi dosyalardan otomatik olarak sayıları çıkararak manuel görevleri otomatik hale getirmelerini mümkün kılıyor. Veri uzlaştırması, farklı kaynaklardan gelen verilerin birleştirilerek birbiriyle uyumlu hale getirilmesi anlamına geliyor.

DataSnipper

DataSnipper’ın temel hedefi, denetim süreçlerini daha etkin ve kolay hale getirerek denetimcilerin yorgunluğunu azaltmaktır. Platform, denetçilerin daha kaliteli ve daha kısa sürede denetim yapabilmelerini ve işletme masraflarını büyük ölçüde düşürmelerini sağlayarak tekrar eden işlemlerin yüzde 90’ını otomatikleştiriyor.

DataSnipper tüm dünyada 125 ülkede 400.000’den fazla denetmene hizmet sunuyor. Önde gelen denetim şirketleri arasında Deloitte, KPMG, Ernst & Young ve PwC gibi isimler yer alıyor. Platform, 100 milyon dolarlık yatırımla birlikte genişleme ve büyüme odaklı hedeflerine ulaşıp denetim sektöründeki etkinliğini daha da artırmayı hedefliyor.

Zum, 140 Milyon Dolar Yatırım Aldı!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.