//

Cure Hydration 2.6 Milyon Dolar Yatırım Aldı!

Sporcular için sağlıklı içecekler üreten Cure Hydration, finansman turunda 2.6 milyon dolar topladığını duyurdu.

Lerer Hippeau liderliğinde yönetilen finansman turuna M3 Ventures, Andy Rodddick ve Litani Ventures katılım sağladı. Ayrıca, Casper CEO’su Philip Krim ve mParticle CEO’su Nick Green katılımcılar arasında yerlerini aldı. Henüz başlangıç aşamasında olan startup, 2.6 milyon dolar topladı. Şirketin bu fon ile Amerika’da bulunan pazarlarını genişletmekte kullanacağı düşünülüyor.

Şirketin CEO’su ve kurucusu olarak Lauren Picasso bulunuyor. Geçmişte Jet.com’da pazarlama direktörü olarak görev almış Lauren Picasso, kendi kötü deneyimlerimden yola çıkarak bu şirketi kurma kararı alıyor. Spor yaparken bol su içse de, yine de kendini susuz hisseden Picasso, suyun tek başına yeterli gelmeyeceğine inanıyor. Bu yüzden, sporculara özel bir içecek çıkartmaya karar veriyor.

Kısaca Cure Hydration

İçecek pazarına çok hızlı giriş yapmış olan şirket, 2018 yılında kurulmuştur. Şirketin kurucuları olarak Lauren Picasso ve Alex Sarkissian yer alıyor. Lauren Picasso, aynı zamanda CEO olarak görev almaktadır.

Şimdiden Amerika’da etkileyici bir pazara sahip olan Cure Hydration, 4200 civarında lokasyona sahip. Ürün, Amerika’da CVS ve Whole Foods gibi mağazalarda da bulunuyor.

Şirket, temellerini dört önemli değere atmış gibi gözüküyor. İlki her zaman müşterilerine değer veriyor ve onlara karşı dürüst oluyorlar. İkincisi değişime ve yeniliğe açıklar. Üçüncüsü, fiziksel ve ruhsal olarak iyi bir ortam yaratmak. Son olarak, çevreye asla zarar vermemek.

Cure Hydration Ürünleri

Cure Hydration ürünlerini kendi web siteleri üzerinden temin edebilirsiniz. Tüm ürünler, toz halinde satılıyor. 14’lük paketleri 24.99 ya da 19.99 dolara satılmaktadır. Eğer 6’lı pakete erişmek istersiniz, onun fiyatı da 10 dolar. Ayrıca, şirket elde ettiği gelirinin %1’lik kısmını kâr amacı gütmeyen ShelS’e bağışlıyor.

Tozların kullanımı oldukça basit.  Şişenizde bulunan suya, tozu eklemeniz ve çalkalayarak karıştırmanız yeterli olucaktır.  Ayrıca, tozların Ruby Riot Greyfurt gibi çeşitli aromalıları da mevcuttur. Ürünler tamamen organik ve vegandır. Ürünlerin temel bileşenleri arasında ise, pembe Himalaya tuzu ve Hindistan cevizi suyu bulunmaktadır. İlave şeker içermeyen bu ürünlerin asıl amacı, günlük ihtiyaç duyduğunuz su oranını yakalamanıza yardımcı olmak.

Cure Hydration ve ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için : https://www.curehydration.com/

İlginizi çekebilecek diğer yatırım haberlerimiz:

VEMAKER 800 BİN TL YATIRIM ALDI

CONTROLUP SERİ C’DE 27 MİLYON DOLAR YATIRIM ALDI

HIPPORELLO 500 BİN DOLAR YATIRIM ALDI

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.