CSCON’21 BAŞLIYOR

IEEE TR Öğrenci Kolları Computer Society Convention’21 etkinliği bu sene online platformlar üzerinden 2-3-4 Nisan 2021 tarihlerinden 10.00-17.00 saatleri arasında sizlerle birlikte olacak.

Computer Society Convention’21 bu sene online platformlar üzerinden 2-3-4 Nisan 2021 tarifleri arasında katılımcılarıyla buluşacaktır. CSCON’21 etkinliğinin hedefi, bilişim ve yazılım sektörüne ilgi duyan öğrencilerle buluşup, onlara sektör hakkında detaylı bilgi vererek kariyer gelişimlerine katkı sağlamak ve öğrencilerin bu sektörlerde yönelebilecekleri farklı alanda verilen eğitim sayesinde teknik yönden geliştirmeyi hedefliyor.

Peki, üç gün boyunca etkinlikte sizleri neler bekliyor;

2 Nisan 2021 tarihinde, bilgisayar bilimleri hakkında sektörün lider şirketlerinin, dünya genelinde isminden söz ettiren saygıdeğer akademisyenler ve Türkiye’nin en popüler girişimcilerin konuk olacağı oturumlara davetlisiniz.

3-4 Nisan 2021 tarihlerinde ise, 35’den fazla eğitim 10.00-17.00 saatleri arasında katılımcılara ücretsiz bir şekilde sizleri bekliyor olacak. Eğitim başına 100 kişi sınırla olmakta beraber, 3500-4000 kişi kontenjanla gerçekleştirilecektir. Planlanan eğitimleri kayıt formundan görebilirsiniz.

Final günü, 4 Nisan 2021, etkinliklerin bitiminin ardından çekilişler, kapanış konuşmaları ve sürpriz konserle finali gerçekleştireceksiniz. Fiziksel bir arada olmasanız da, etkinliğin sonunda bir aile olduğunuzu ve fiziksel olarak orada olduğunu hissedeceğinize eminiz. Şimdiden herkese başarılar.

Etkinliğe katılım formu

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kripto Para Vergisi İçin Kullanıcı Verilerini İstedi!

Türkiye’deki Girişimlerin Kaç Milyon Dolara Satıldığını Biliyor Musun?

Elon Musk Ay’a Dogecoin Yollayacak

13 Soruda Rectra ve Murat Arslan

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.