Cool Digital Solutions ’a 1 Yılda 11 Ödül 

cool digital solutions

8 yılda 250’den fazla projeyle global ayak izini Amerika, İngiltere, Avrupa ve Arap ülkelerine kadar genişleten Cool Digital Solutions ’a 1 Yılda 11 Ödül verildi. 

Girişimcilerin ve kurumsal müşterilerin web ve mobil dünyasında daha görünür olmaları adına çözümler üreten Cool Digital Solutions ödüle doymuyor. Son bir yıl içinde IT Governance, International Data Corporation (IDC), Clutch, TiEcon gibi önemli kurumlardan tam 11 ödül alan Cool Digital Solutions, Türkiye’de “Project House” konseptini başarılı şekilde uygulayabilen sayılı şirket arasında yerini aldı. 

 

Cool Digital Solutions, yazılım alanında hızla büyüyor ve gerek kendi girişimleri, gerekse dışarıdan aldığı projelere olan yaklaşımıyla ön plana çıkıyor.

Türkiye ile birlikte 7 ülkede ortaklıkları bulunan şirket, yerli ve yabancı girişimcilere, KOBİ’lere ve kurumsal firmalara aynı anda destek verebilecek esnekliğe ve altyapıya sahip olup, bir yandan kendi fikirlerini büyütüp Türkiye’nin ilk’lerini gerçekleştirirken, dışarıdan aldığı projelerde ise müşterilerinden tam not almaya devam ediyor. 

Cool Digital Solutions

Şirketin önümüzdeki yıllarda yurt dışı pazarlardaki varlığını genişleteceğini belirten Cool Digital Solutions Kurucu Ortağı Ercan Gümüş, “Bugüne kadar yurt içi ve yurt dışında çok güzel ekiplerle çalıştık ve müşteri memnuniyetini hep en üst seviyede, öncelikli olarak tuttuk. Emeklerimizin karşılığını alabilmek, özellikle de böylesine değerli kurumlar tarafından tanınmak bizim için gurur verici. 8 yılda 250’den fazla projeyle global ayak izimizi Amerika, İngiltere, Avrupa ve Arap ülkelerine kadar genişlettik. Sıradaki hedefimiz Global’de alanında en çok bilinen ilk 10 şirket arasına girebilmek.” dedi. 

 

 

Projenin amacına uygun iş modelleri yaratmayı, bu yolu takip etmeyi ve başarıya giden yolda projelerin önünü açmayı amaçladıklarını da sözlerine ekleyen Gümüş, “Tasarlıyor, yazıyor, geliştiriyor ve yol gösteriyoruz. Cool Digital Solutions olarak birlikte geliştirdiğimiz her fikrin ses getirecek yenilikçi projeler olmasını istiyoruz. 

Ercan Gumus2 1

Bunun için hem çalışma arkadaşlarımızı hem de iş ortaklarımızı Türkiye’nin en iyileri arasından seçiyoruz. 5 yıl önce çıktığımız bu yolda birçok engel atlattık ama çok şey öğrendik. Çağın gerekliliklerine göre değiştik, geliştik. Enerjimizi hiç kaybetmeden, yeni ve yenilikçi projelerle yolumuza devam ediyoruz.” şeklinde görüşlerini dile getirdi. 

 

Cool Digital Solutions en yeni ödülleri: 

– Clutch, Top Software Developer Company Turkey 2021 (Cool Digital Solutions) 

– IT Governance Turkey, Best Tech Startup of the Year 2020 (Akıllıfon) 

– Clutch, Top B2B Software Development Company Turkey (Cool Digital Solutions) 

– Goodfirms, Top Web Development Company Turkey (Cool Digital Solutions) 

– DesignRush, Top E-Commerce Development Company & Top Web Design Company (Cool Digital Solutions) 

– MEA Business Awards, Best Exclusive Software Development Agency (Cool Digital Solutions) 

– The Los Angeles Tribune, Best Tech Startup of the Year 2021 in Mega Startup Summit (11Sight) 

– TiEcon 2021, TiE50 Winner (11Sight) 

– IDC CIO, İşin Geleceği-Çalışan Deneyimi Kategorisi Birincisi, Eczacıbaşı Online Sağlık Hattı (11Sight) 

– Webrazzi Arena İkinciliği (Efilli) 

 

 

Cool Digital Solutions Hakkında: Girişimcilere ve kurumsal müşterilerine web ve mobil dünyasında daha görünür olmaları için projelerinde destek olarak, tasarlıyor, yazıyor, geliştiriyor ve yol gösteriyor. Projenin amacına uygun iş modelleri yaratmayı, bu yolu takip etmeyi ve başarıya giden yolda projelerin önünü açmayı amaçlıyor. Projenin yol haritasını takip etmek için Derin Öğrenme, Makine Öğrenmesi, Yapay Zeka, UI/UX Tasarımı, Web & Mobil Yazılım ve Proje Yönetimi bilgi ve tecrübeleri kullanılıyor. 

 

 

  • ** Basın Bülteninden Düzenlenmiştir. 
İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılarımız

Elon Musk Sonunda Sessizliğini Bozdu

DOGECOIN EN KÖTÜ ZAMANLARINI YAŞARKEN ELON MUSK’TAN CEVAP YOK

Girişim Haberleri Ailesini Büyütüyor!

YouTube Resim İçinde Resim Özelliğini (PiP) ABD’deki Kullanıcılarına Sunuyor!

Michael Jordan, İlham Veren Başarı Hikayesi

Girişimcilik Ekosistemi 1 Temmuz’da İBB ile Harekete Geçiyor!

Güneş Gözlüğü, Okyanusta Bulunan Plastik Atıklarından Tasarlandı!

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

 

Sosyal Medya Hesaplarımız

LinkedIn

Twitter

Instagram

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.