/

Coca-Cola Creations , Coca -Cola Intergalactic’i Tanıttı

Coca-Cola İntergalactic

Coca-Cola Intergalactic , Coca-Cola’nın yeni inovasyon platformu “Coca-Cola Creations”  tarafından sergilendi.

Coca-Cola

 

Coca-Cola Creations’ın uzaydan ilham alarak tasarladığı Coca-Cola Intergalactic’ i gerçekleştirdiği global lansmanla duyurdu. Dilerseniz gerekli formal bilgileri paylaşıp daha sonra bu konu neden burada onu tartışalım.

‘Gerçek Mucize’ markası altında geliştirilen Coca-Cola Creations , hem gerçek dünyada hem de git gide önem kazanan sanal dünyada çıkardığı ürünlerle yeni deneyimler sunmaya hazırlanıyor. Platform aynı zamanda yaratıcılık , işbirliği ve kültürel bağların yeniden ifade edilmesine de olanak sağlamak istiyor.

Bu anlamda piyasaya sunulan ilk ürün ise  İntergalactic oldu. Uzaydan alınan ilhamla sonsuz olasılıkların bulunduğu evrende bambaşka bir Coca-Cola’nın birbirimizle ilişki kurmanın yeni bir yolu olması vizyonuyla ürün tasarlandı.

 

Coca-Cola

Bu yeni vizyonu The Coca-Cola Company Global Strateji Kıdemli Direktörü Oana Vlad,

“35 yıl önce Coca-Cola, uzaya giden ilk içeceklerden biri olmak için NASA iş birliği yapmıştı. Aynı uzay tutkumuz bugün hala devam ediyor. Coca-Cola Intergalactic ile uzay araştırmalarıyla yeni dünyaları keşfetme ve nesillere ilham verme gücünü kutlamak istedik. Bu konsepti bir yudumla hayata geçirmek için yola çıktık ve uzaya ilişkin sevdiğimiz her şeyin gizemini ve özünü yakaladık.” olarak açıkladı.

Çok boyutlu ve ışıklarla donatılmış tasarım , dünyaca ünlü şarkıcı Ava Max işbirliği ile duyuruldu. Asıl heyecanlı kısmı ise , Intergalactic kutu veya şişesi taratılarak ulaşılabilen artırılmış gerçeklik konseri.

Cola-Cola

Intergalactic  için sadece Ava Max ile değil , şirket aynı zamanda dünyaca ünlü sokak giyim markası Staple gibi önde gelen tasarım markasıyla da işbirlikleri gerçekleştiriyor. Türkiye ayağında ise bu iş birliğini Fineapple markası üstlenerek 13 parçalık bir kapsül koleksiyon üretecek.

Sınırlı sayıda üretilecek  Intergalactic , Türkiye’de 25 Şubat itibariyle tüketicilere sunulacak.

Coca-Cola

 

Buraya kadar markanın yeni bir pazarlama stratejisi benimsediğini ama aslına bağlı kalarak bunu yaptığını görmek ve anlamak çok mümkün. Yeni pazarlama stratejisi derken şunu kastediyorum , artırılmış gerçeklik ve uzay ! Bu ikisi size çokça şey hatırlatıyordur eminim . Gündemimizi bolca kaplayan Metaverse ve daha çok Elon Musk’tan bilinen Uzay’da yaşam konularının bu tasarıma yön verdiği açıkça ortada.

 

Coca-cola geleneklere önem veren geleneksel bir şirket aslında , yeni pazarlama stratejisi derken de bunu aştıklarını ama hala özlerini koruyan geleneksellikle yaptıklarını kastediyorum tamamen. Eğer tüm bu söylediklerimi tek kelimede açıklamamı isteyecekseniz de ben buna akıllıca yapılan ‘adaptasyon’ derim . Bütüne hakim ama öz’den kopmamış. Ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ister  Coca-Cola olsun ister başka bir şirket , marka yaşamının sürdürebilmesi için bu önemli bir nokta gibi görünüyor. Başka bir gündemde yine tartışmak ve olası sonucu çıkarmak üzere , bilgiyle kalın.

 

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri İnstagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri Linkedin hesabına buradan ulaşabilirsiniz

Fatma Koyun

Güncellenen dünyayı kendi değerlerim etrafında dizayn ederek her gün deneyim kazanmaya çalışan bir üniversite öğrencisiyim. Asıl maharetin bilmekten geldiğine inanırım ve buna paralel olarak da bir öğrenme hevesine sahibim . Ayrıca gözlemlemeyi , yazmayı , insanlarla konuşmayı ve araştırmayı da çok severim.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.