/

Bundle Nedir?

Bundle, Türkiye’deki ve Dünya’daki gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz, dünyanın farklı ülkelerinden binlerce yayıncının yazılarını yayınladığı, fotoğraflarını paylaştığı ve videolu içeriklerin de olduğu yeni nesil haber platformudur. Bundle, Türkiye’nin en inovatif, güncel ve doğru haber alma platformudur.

Bundle’da anlık olarak gündemdeki önemli gelişmelerin bildirimlerini alabilirsiniz. Bundle’dan gelen önemli gelişmelerin bildirimleri, tık almak için size gönderilen bildirimler değildir. Gerçekten önemli bir gelişme varsa Bundle tarafından incelenir ve size bildirim olarak gönderilir. Bu sayede fake haberlerden kaçabilir, gerçek ve güncel haberlere hızlıca ulaşabilirsiniz.

turkiyenin en sevilen haber uygulamasi bundle yenilendi 1

 

Bundle’da binlerce farklı içerik ve onlarca farklı kategori var. Bundle da kullanıcıların içeriklerin arasında kaybolmadan ilgilendikleri ve istedikleri kategorilerdeki haberlere rahat ve hızlı bir şekilde ulaşabilmeleri için kullanıcı dostu ve harika bir ara yüzle kullanıcıların karşısına çıkıyor. Bundle’n ara yüzü gözlerimizi yormayan, ilgilendiğimiz kategorideki haberi otomatik olarak karşımıza çıkaran, kategoriler arası ve haberler arasında rahat geçiş yapılabilen bir şekilde tasarlanmış.

Bundle’da kullanıcının karşısına rahatsız edici reklamların çıkmaması, kullanıcı deneyimini artırması ve akışı bozmaması kullanıcılar için Bundle’ı tercih etme sebebi 😊

Bundle 2

Bundle’da ilgilendiğiniz kategorileri seçerek sadece seçtiğiniz kategorilerdeki haberleri görebilirsiniz. Bundle’n bu özelliği Bundle’nızı kişiselleştirmenize yardımcı oluyor. Bundle’da keşfet bölümüne girerek takip etmediğiniz kategorilerin popüler veya önemli gelişmelerine de göz atabilirsiniz.

Bundle’da dünyaca ünlü platformalarda fotoğrafları bulunan, dünyanın önemli fotoğrafçılarının fotoğraflarına ulaşabilirsiniz. Ayrıca Bundle’da videolu içeriklere de ulaşabilirsiniz.

Bundle’n, Hot Bundle bölümünde, gündemin içerisinde aradan kaynayabilecek değerli içeriklerin bulunduğu kategoriye de göz atabilirsiniz.

Bundle’ a Android ve İos marketler üzerinden indirebilir ayrıca tarayıcıdan da haberlere ulaşabilirsiniz.

Bundle’ı, Android ürünler için indirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dwarfplanet.bundle

Bundle’ı  Apple ürünler için indirme linki : https://apps.apple.com/tr/app/bundle-haber-gazeteler-spor/id830521905?l=tr

 

  • (2017, 5 22). Bundle Mobil Haber Uygulaması, Moblobi com Röportajı. Retrieved from Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4hmvHrpou4k&ab_channel=Moblobi
  • 19184289 304 3

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.