/

Boğaziçi Ventures’ın Yeni Web3.0 Oyun Yatırımı:Hungri Games

Boğaziçi Ventures

2023 yılında yatırımlarında hız kesmeyen Boğaziçi Ventures’ın yeni yatırımı Web3.0 dünyası gelecek vaad eden oyun stüdyolarından Hungri Games oldu. Triple Dragon ve The Sandbox’ın kurucu ortağının da yatırımcısı olduğu girişimci, yatırımcılarının deneyimleri ile Metaverse evinde yer almak için hazırlık yapıyor.

Teknolojiyi merkeze alarak yöntemleri yakından takip eden Boğaziçi Ventures, son yıllarda önemli bir potansiyel ile yetinmeye devam eden Web 3.0 alanında yeni bir yatırımı tamamladı. Küresel olarak farklı ekonomik koşullardan geçmiş ömürler hep geride kaldı devam eden oyun endüstrisi kurucularının sahip olduğu deneyim ile başarılı bir şekilde büyüyen ve büyüme yollarında onlarla mentorluk yapan Boğaziçi Ventures’ın yeni yatırımı, Web 3.0 işletiminin önemli oyuncularından biri olma yolunda devam eden Hungri Games oyun şirketi oldu .

Boğaziçi Ventures’ın yatırım portföyündeki 11. oyun şirketi olan Hungri Games, token ve öz sermaye yatırımlarıyla birlikte 1,9 Milyon Amerikan dolarına ulaşan turu kapattı.

Boğaziçi Girişimleri

Web2 ve Web3 alanlarında faaliyet gösteren Hungri Games, at yetiştirme ve yarıştırma temalı Metahorse Unity mobil oyun projesinin geliştirilmesi ve ölçeklendirilmesi için Boğaziçi Ventures’dan 23 Milyon USD değerleme üzerinden 500.000 USD yatırım aldı.

Birleşik Krallık merkezli yatırım şirketlerinden Triple Dragon ve Fransa merkezli dünyaca ünlü metaverse platformu olan The Sandbox’un kurucu ortağı/COO’su Sebastien Borget’in de yatırımcısı olduğu Hungri Games; mobil platformlarda, metaverse’de ve Web3’te güçlenerek yoluna devam ediyor.

Boğaziçi Girişimleri

Hungri Games, oyun sektörünün tecrübeli ve etkili isimlerinden Arslan Kiran, Oğuz Kurtalan, Kağan Berk Koçak ve Sevara Shodieva tarafından 2019 yılında kurulmuş olup oyuncularının heyecanını ve merakını her daim canlı tutmayı ve onlara unutulmaz oyun deneyimleri yaşatmayı hedefleyen bir oyun geliştirme şirketidir. Web2 ve Web3 dünyasına farklı ve kaliteli içerikler getirme misyonunu benimsemiş olan Hungri Games, mobil oyun sektöründe özellikle yenilikçi mid-core ve casual oyunlar üzerine yoğunlaşmaktadır.

Hungri Games, heyecan verici maceralar ile derin hikayeler ve etkileyici stratejileri bir araya getirerek oyuncularına sürükleyici deneyimler sunmayı hedeflemektedir. Hungri Games’in adını duyurarak geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmasını sağlayan oyunlardan birkaçı Legend of Khans, Love Affairs, God of Gods’tır. Yakın gelecekte, Clash of Gallipoli ve Metahorse Unity oyunları ile küresel çapta adından söz ettirmeyi planlayan Hungri Games’in Kurucusu Arslan Kiran “Boğaziçi Ventures gibi köklü ve deneyimli bir yatırım grubunun desteğini arkamızda hissetmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Bu yatırım sayesinde hem mevcut projelerimizi daha ileri taşıyacak hem de yeni ve heyecan verici oyun fikirlerini hayata geçireceğiz. Boğaziçi Ventures ve Hungri Games arasındaki bu iş birliği, oyun sektöründeki büyüme ve yenilikçiliği destekleme hedefi doğrultusunda atılmış önemli bir adımdır. ”dedi.

Boğaziçi Ventures disruptive innovation olarak tanımladığı teknoloji ile inşa edilmiş ve geleceği şekillendiren girişim projelerine yatırım yapma stratejisi ile 2023 yılında da hız kesmeden yeni yatırımlar yapmaya devam edecek.

En güncel yatırım haberlerimize buradan ulaşabilirsiniz.

5-12 Ağustos 2023 Yatırım Alan Girişimler” raporumuza buradan ulaşabilirsiniz.

*Bültenden Düzenlenmiştir.*

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer # Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.