Blu TV ve Gain’den Premium Abonelik Fiyatlarına Zam Geldi

Blu TV

Artan kur ve maliyetler karşısında daha fazla dayanamayan yerli dijital yayın platformları Blu TV ve Gain, abonelik fiyatlarına zam yaptı.

Özellikle Netflix’in şifre paylaşımıyla ilgili yaptığı düzenlemelerin ardından Türkiye’de daha geniş bir kullanıcı ağına ulaşan yerli platformlar Blu TV ve Gain geçtiğimiz günlerde abonelik fiyatlarına zam yaptığını duyurdu. Gelen zamlarla birlikte Blu TV premium abonelik fiyatı 99.90 TL’ye, Gain premium abonelik fiyatı ise 99 TL’ye yükseldi.

Blu Tv

Zamlardan önce 49.90 TL olan Blu TV aylık aboneliği 99.90 TL’ye, yıllık abonelik paketleriyse 29.90 TL’den 49.90 TL’ye yükseldi. Hepsiburada premium hesabı olan kişiler premium imkanları kapsamında aldıkları Blu TV kodu ile platforma ücretsiz bir şekilde kullanmaya devam edebilecekler. Ayrıca ayda 14.90 TL’ye satın alabileceğiniz Hepsiburada premium, ücretsiz kargo, kapıda iade ve indirimli montaj gibi imkanlar da sağlamakta.

Yayın hayatına 2021 yılında 21.90 TL’lik premium hesaplarla başlayan Gain abonelik fiyatı ise zamlardan önce 34.99 TL bandındaydı. İlk aya özel yeni kullanıcılara 1 TL’ye abone olma hakkı tanıyan Gain, temmuz ayında Oğuzhan Uğur’un yönetim kurulu üyesi olmasıyla da gündeme gelmişti.

İçinde bulunduğumuz koşulları göz önünde bulundurduğumuzda dijital yayın platformu kullanıcılarının abonelik ücretlerinden ziyade platformların tutum ve davranışlarına, etik kurallarına ve sahip olduğumuz değerlere duydukları saygıya daha fazla önem verdiklerini söyleyebiliriz. Bu durumda, hazırlanan Atatürk dizisini platformda yayınlamamaya karar veren Disney+ gibi platformlar ülkemizde hızla kullanıcı kaybederken Blu TV, Gain gibi yerli platformların hızla kullanıcı kazanması bekleniyor.

Disney Atatürk Belgesi Olayı Nedir? Son Durum Nedir?” detaylı içeriğimize buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.