Bidiyet Nedir?

Bidiyet Nedir?

 Bidiyet Nedir : Açık bir dil ile söylenmesi gerekirse Bidiyet, alanında uzman diyetisyenlerin kişiye özel sağladığı planlar, yemek tarifleri, menüler ve benzeri uygulamalarıyla kişilerin formda kalmasını, sağlıklı yaşam sürdürmesini sağlamayı hedefler. Kullanıcı beğendiği ve istediği diyetisyene abone olur ve o diyetisyenin menülerini, önerilerini planlarını programlarını, yemek tariflerini görür. Kullanıcı diyetisyene başvurmadan birçok bilgiye sahip olabilir. Kilo vermenin sanıldığı kadar zor olmadığını, bugüne kadar yanlış bilgilerle daha fazla ilerleyemediğinizi bilen Bidiyet uygulaması, sizi doğru bilgilerle ilerleyerek hayallerinize kavuşmanızı istemiştir. Amaçları bu yanlışların yerine doğru bilgilerle kalıcı olarak kilo verip almanızı sağlamak.

Bidiyet Nasıl Kurulmuştur?

Birçok bireyin girişimcilerin destekçisi olarak bilinen Startup bünyesinde 1 Temmuz 2020 yılında Andaç Yeşilyurt tarafından kurulmuştur. Bünyesinde 4 ile 10 arasında çalışan bulunduran Bidiyet, sağlık seyahat spor sektörüne sağlam bir giriş yapmıştır, popülaritede 2. sıraya girmiştir. İzmir lokasyonlu bu girişime Google Play ve App Store’dan ulaşmak da mümkün.

Bidiyet Hangi Hizmetleri Verir?

Alanında ünlü ve uzman diyetisyenlerin bir araya gelerek büyük bir özenle hazırladığı planlarının ve programların, analizlerini her bireye özel olarak metabolizmalarının hızlarına göre ayarlanarak sunulduğu sağlıklı beslenmeyi, formda gözükmeyi, kolaylaştıran bir mobil girişimdir.

Abonelik sağlayarak uygulama içerisindeki birbirinden özenle ayarlanmış listelere erişim sağlatır. Ücretsiz olarak açık bir dille yazılmış, yapılması kolay ve pratik binlerce yemek tarifine, alanında uzman diyetisyenlerin fikirlerine ulaşmak, erişmek için blog yazılarına erişimi, her adımda size eşlik etmek için adım sayısı takibi, ve hayatımızda önemli rolü olan sunun tüketim takibi gibi özelliklerini sunar. Bidiyet size en uygun diyet planını seçerek, kilo alma ya da kilo verme sürecinizi daha sağlıklı,hızlı ve bir arkadaş gibi sizinle beraber atlatır.

Diyet kadar zorlu bir süreçte bidiyet, gerek tavsiyeleriyle, gerek uzman diyetisyenleriyle, yemek tarifleriyle ve benzeri özellikleriyle sizin en iyi dostunuz olur. Bu mobil uygulama sayesinde siz ne zaman uygunsanız, kendinizi ne zaman hazır hissederseniz o zaman kaydedip başlayabilirsiniz.

Kilo kaybı grafikleri sayesinde, her hafta ne kadar yol aldığınızı görüp, her hafta daha da motive olabilirsiniz. Ayrıca bir sürü diyet çeşidiyle karşı karşıya gelebilir, hangisinin size daha uygun olduğunu inceleyebilirsiniz. Tarifler bölümündeyse 200 e yakın videolar, yüzlerce yazılı anlatım, adım adım görselli anlatım ile hiç yemek tarifi bilemeyenler bile en zor yapılabilecek tarifi yapabilir.

Uygulama içerisinde alanınıza eğitimini tamamlamış uzman diyetisyenler hazırlanmış detokslar bulunmakta. Kullanıcıların bazal metabolizmasına özel kaç litre su içebileceği bile belirlenir. Uzmanlar bölümünde ise istediğiniz uzaman hakkında bilgilere erişebilir, hangi uzmanı seçeceğinize karar verebilir, ilerleyebilirsiniz. Uygulama da motivasyonunuzu artıracak her türlü desteği edinebilirsiniz. En çok indirilenler listesinde 2. sıraya girmiştir.

Bidiyet

E-posta Pazarlamasının Sosyal Medyadan İyi Olduğunun 6 Kanıtı

Nasıl Etkileniyor ve Motive Ediliyorsunuz?

2021 Kariyer Planlaması

Mutlu Olmak İçin Bırakmanız Gereken 4 Şey

Nasıl Özgüvenli Olabiliriz?

Startup Nedir? Nasıl Kurulur?

Instagram Hesabımız

Twitter Hesabımız

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.