/

BAYER’İN G4A GİRİŞİM HIZLANDIRMA PROGRAMI’NA BAŞVURU İÇİN SON 10 GÜN!

Bayer

Bayer G4A Girişim Hızlandırma Programı’na, sağlık ve tarım alanına odaklanan, dijital çözümler sunan ve fikir aşamasını geçmiş girişimciler g4a.bayer.com.tr web sitesi üzerinden başvurabilir. Başvurular 11 Şubat’ta sona erecek.

Bayer’in Hackquarters ile birlikte 2018’den bu yana Türkiye’deki girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla yürüttüğü G4A Girişim Hızlandırma Programı 11 Şubat 2024 tarihine kadar başvuruları kabul ediyor.

Sağlık ve tarım alanlarında dijital çözümler sunan, fikir aşamasını geçmiş, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir bir iş modeline, yalın bir ürüne veya prototipe sahip ya da satış aşamasında olan girişimciler g4a.bayer.com.tr web sitesi üzerinden programa başvurabilir ve odaklanılan alanlarla ilgili detaylı bilgiye siteden erişebilir. Girişimcilerin program hakkında merak ettikleri tüm detayları sorabilmeleri için 7 Şubat’ta bir Online Buluşma etkinliği düzenlenecek. Etkinliğe bu linke tıklayarak kayıt olunabilir. Programla ilgili tüm duyurular Bayer’in sosyal medya hesaplarından (FacebookInstagramLinkedINYoutube) takip edilebilir.

Bayer

Başvuruların ardından yapılacak değerlendirme sonucunda Bayer G4A Girişim Hızlandırma Programı’na seçilecek tüm girişimciler 100 gün boyunca online eğitim, mentorluk, iletişim ağını genişletme, ürün geliştirme ve iş birliği imkânlarından yararlanabilecek. Seçilenler arasından belirlenen her bir girişime 300.000 TL hibe desteği* verilecek.

Bayer, 2018 yılından bu yana 37 girişime destek verdi. Programdan mezun olan girişimcilerin çoğu stratejilerini ve iş modellerini gözden geçirerek hız kazandı, yatırım aldı, şirket değerlemesini artırdı, iş birliklerine imza atttı ve yurt dışında açıldı.

(*) Programa seçilen girişimciler arasından hibe desteği almaya hak kazanan gerçek kişi girişimcilerin, hibe ödemesini almak için ticari işletme veya ticaret şirketi (limitet şirket vb.) kurması gerekiyor.

**Bültenden düzenlenmiştir.**

Simya VC’den 2023 yılında 6 girişime 2 milyon doların üzerinde yatırım!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.