/

Arz Portföy ve StartupCentrum’dan Yeni Fon: StartupCentrum Alpha Girişim Sermayesi Yatırım Fonu

StartupCentrum

Dijital startup platformu StartupCentrum, Türkiye’nin öncü portföy yönetimi şirketlerinden Arz Portföy ile StartupCentrum Alpha Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’nu hayata geçirdi.

StartupCentrum Alpha GSYF yatırım komitesi, Arz Portföy Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sami Saylan, Arz Portföy Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Murat Onuk, Portföy Yönetim Müdürü Bayram Erol ve Mustafa Çınar, Arz Portföy Girişim Sermayesi Danışmanı Fatih Büyükkarabacak, Binovative Kurucusu Murat Peksavaş, girişimcilik sektöründe profesyonel yönetici Kadir Yusuf Öztürk, StartupCentrum Kurucu Ortakları Müge Bezgin ve Nizamettin Sami Harputlu gibi sektörde uzun süredir aktif, deneyimli isimlerden oluşuyor. Fon, girişimlere finansal kaynak sağlamanın yanında, inovasyonlarını destekleyecek ve global pazarlara açılma fırsatı yaratacaktır.

StartupCentrum ve Arz Portföy, yeni fonlarıyla özellikle teknoloji girişimlerine odaklanacak, 200 milyon TL ve üstü bir fon büyüklüğüne ulaşacaktır.

StartupCentrum Kurucu Ortakları Müge Bezgin ve Sami Harputlu, konuyla ilgili yaptıkları açıklamada şu sözleri sarf etti:

“StartupCentrum olarak, Türkiye girişimcilik ekosisteminin 360 derece gelişmesi için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Dijital startup veri platformumuz, melek yatırım ağımız, kuruluş onayını aldığımız kitlesel fonlama platformumuz ve StartupCentrum Alpha GSYF ile girişimcilerin akıllı finansman bulmasını destekliyoruz. Arz Portföy ile hayata geçirdiğimiz bu fon, Türkiye girişimcilik ekosistemini global arenada daha da güçlendirmeyi hedefliyor”

Arz Portföy Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn. Murat ONUK, ekosistem paydaşlarının özverili çabalar sonucunda gerçekleştirdikleri iş birliklerinin girişimcilik ekosistemimizin gelişimi açısından oldukça değerli olduğunu vurguladı ve teknoloji tabanlı yeni nesil Türk girişimlerine destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

*Bültenden Düzenlenmiştir*

Insha Ventures’tan 100 milyon TL’nin üzerinde Girişim Sermayesi Yatırım Fonu” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.