/

Apple Podcasts’ten Abonelik Odaklı Yeni Analiz Paneli

Apple Podcasts

Apple Podcasts, içerik üreticileri için kendi abonelik analizlerini görebilecekleri ve Linkfire entegrasyon imkanlarından faydalanabilecekleri bir analiz panelini yayına aldı.

Apple tarafından paylaşılan bir gönderi ile kullanıcıların bilgisine sunulan yeni analiz panelinde içerik üreticileri, Apple Podcasts Connect üzerinden ücretsiz bir şekilde abonelik performanslarını ölçerek veri analizlerini oluşturabilecekler.

Apple Podcasts

Apple Podcasts içerik üreticilerini panelde ilk olarak dinleyicilerinin ne kadarının ücretsiz deneme sürümü kullandığını, ne kadarının ücretli abonelik kullandığını gösteren bir sekme karşılıyor. Yine benzer şekilde deneme sürecinden ücretli aboneliğe geçiş yapan kullanıcıların sayısı da bu sekmede yer alıyor. Ayrıca abonelerin hangi bölgelerde yaşadığını gösteren veriler ve aylık planlanan kazancın hesaplandığı analizler de bu sekmede bulunan diğer özellikler arasında.

Apple Podcast

Verilerin ve filtrelerin yer aldığı Trends sekmesi ise içerik üreticilerinden beğenileri topladı. Bu sekmede kullanıcılar, etkinliklerin, iptallerin ve yenilemelerin takibini en kolay şekilde yapabilecekler. Ayrıca Apple Podcast’in Delegated Delivery özelliği ile kullanıcılar, 3.şahıs hosting sağlayıcıları üzerinden podcastlerini platforma yüklüyor ve podcastleri yönetip dağıtabiliyor. Çok kısa bir süre önce bu sağlayıcılar arasına Podbean katıldı. 2023 sonuna kadam Audiomeans, Captivate, Podspace ve Transistor’un da katılacağı açıklandı.

Apple Podcasts 2021 yılından bu yana kullanıcılara podcastler için abonelik seçeneği sunuyor. Ücretli abonelik sayesinde kullanıcılar, reklamsız dinleme, yayınlanan içeriklere erken erişim ve abonelere özel içeriklere ulaşma imkanına sahip oluyor.

Huawei Mate 60 Serisiyle Uydu Üzerinden Sesli Görüşme Yapabilirsiniz!” içeriğimizin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

En güncel teknoloji haberleri için tıklayınız.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.