/

Amazon Yeni Etkinliğinde Neler Tanıttı

Amazon, Hyundai Araçları Online Satacak

Amazon, 20 Eylül 2023 tarihinde düzenlediği donanım ve servisler etkinliğinde bir dizi yenilik tanıttı. İşte etkinlikte tanıtılan başlıca ürünler ve özellikler:

Alexa’nın Üretimsel Yapay Zeka Özellikleri:

Amazon, Alexa için üretimsel yapay zeka özellikleri duyurdu. Bu özellik, kullanıcıların “Alexa” demeden sesli asistanlarıyla sohbet etmelerine olanak tanıyor.

Echo Hub:

Echo Hub, duvara monte edilen akıllı bir ekran olarak tasarlandı. Evdeki akıllı cihazları kontrol etmek için kullanılabilecek. 8 inçlik bir ekranı ve 140 binden fazla akıllı ev cihazını destekliyor. Fiyatı 180 dolar.

Echo Frames:

Echo Frames, Alexa destekli akıllı bir gözlük olarak kullanılıyor. Yenilenen versiyonu, daha ince tasarımı ve 6 saate kadar pil ömrü ile dikkat çekiyor. Fiyatı 270 dolar.

Echo Show 8:

Amazon Echo Show ailesinin yeni üyesi, Alexa destekli akıllı bir ekran olarak sunuldu. Ses, kamera ve mikrofon özellikleriyle daha gelişmiş bir deneyim sunmayı hedefliyor. Fiyatı 150 dolar ve ekim ayında satışa sunulacak.

Echo Pop Kids:

Çocuklar için tasarlanan Echo Pop Kids, farklı tasarımlara sahip ve Alexa destekli. Fiyatı 49 dolar.

Amazon Yeni Etkinliğinde Neler Tanıttı

Ring ve Blink Güvenlik Kameraları:

Ev güvenliği odaklı olarak Ring ve Blink ailelerinin yeni modelleri tanıtıldı. Ring Stick Up Cam Pro, iç ve dış mekanlarda kullanılabilen akıllı bir kamera olarak öne çıkıyor. Blink’in yeni ürünleri ise güvenlik kameralarının menzilini artırmayı hedefliyor.

Untitled 5 1

Eye Gaze ve Harita Görünümü:

Amazon, Echo cihazları için erişilebilirlik özellikleri sundu. “Eye Gaze” özelliği, hareket kabiliyeti veya konuşma engelli kişilerin sadece gözlerini kullanarak önceden ayarlanmış eylemleri gerçekleştirmelerine olanak tanırken, “Harita Görünümü” özelliği akıllı telefonunuzu kullanarak evinizin dijital bir haritasını oluşturmanıza yardımcı oluyor.

Bu etkinlikte Amazon, sesli asistan teknolojisi, akıllı ev ürünleri ve güvenlik kameraları gibi çeşitli alanlarda yenilikler sunarak dikkat çekti.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #GündemHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.