/

9-15 Mayıs 2022 Yatırım Alan Girişimler

9-15 Mayıs 2022 Tarihleri Arasında Yatırım Alan Girişimler

 

  • Ontrail Store

Binlerce insanın seyahatlerine ve doğa tatillerine eşlik eden ürünleriyle bilinen Ontrail Store, Volkan Biçer ve Mehmet Ayan tarafından gerçekleştirilen ikinci yatırım turunda 1 milyon dolar yatırım aldı.

  • Metavest

Blokzincir üzerindeki finansal ürünleri kullanıcılarına sunacak Metavest, yerli ve yabancı yatırımcıların katılımıyla tohum yatırım sürecini tamamladı.

Şirket tarafından verilen bilgilere göre Metavest, geçtiğimiz Nisan ayı içerisinde tohum yatırım sürecini 1.6 milyon dolar ile tamamlandı. Söz konusu tohum yatırımın Transfero Group’un yanı sıra Türkiye ve yurt dışından çeşitli melek yatırımcılar katılımıyla gerçekleşti.

  • The Unfettered

The Unfettered’ın 2,5 milyon dolarlık yatırım turu, kripto para ve blockchain yatırımları yöneten Vendetta Capital ve oyun token projelerinin yönetimini sağlayan Icetea Labs’in ortak liderliği ile birlikte gerçekleşti.

  • Remotify

Freelance yazılımcılar ile proje sahiplerinin güvenilir bir ortamda eşleştiren yetenek platformu olan Remotify, Keiretsu Forum Türkiye melek yatırımcılarından 750 bin dolar değerleme üzerinden yatırım aldı.

  • FITTY

Tamer Capital, kullanıcıların istediği spor salonuna giderek kullandığı dakika kadar ödeme yapmasını sağlayan FITTY’e 1 milyon TL yatırım yaptığını duyurdu.
  • Terappin

Psikologlarla danışanları buluşturan bir online danışmanlık platformu olarak faaliyet gösteren Terappin, melek yatırımcı Ayberk Kalkavan’dan 1.1 milyon dolar yatırım aldı.

  • Wellbees

Wellbees tohum yatırım turunda 2,2 milyon dolar yatırım aldı. Wellbees’in 2,2 milyon dolarlık tohum yatırım turunun 212 liderliğinde gerçekleştiğini de ekleyelim. Yatırım turuna, 212 haricinde ise MENA ve İngiltere merkezli girişim sermayesi şirketleri Mindshift Capital, Doha Tech Angels, Assist Ventures ve Sarus Select Capital da katıldı.

  • Yollando

 

145 ülkeye, 175 binden fazla siparişi paket birleştirme ve yeniden paketleme hizmeti ile 40 binden fazla gönderi olarak dünya çapında ulaştırmayı sağlayan Yollando, 3.2 milyon dolar değerleme üzerinden ara tur yatırımı aldı.

  • in4startups

Nisan ayında Ahmet Sefa Bir ve Şerafettin Özsoy tarafından kurulan ve girişimcilerle yatırımcıları buluşturmayı hedefleyen in4startups yatırım ağı, 7.5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.