8 Ağustos Salı Neler Oldu? 📢

25 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

8 Ağustos Salı Neler Oldu? 📢

🎤 TikTok Şarkı Yarışması

TikTok, dünya çapında bir şarkı yarışması başlatacağını açıkladı. Şirket bu yarışmanın global halini daha paylaşmasa da ABD’deki süreci paylaşmış durumda. Platform, ABD, Avrupa Birliği, Orta Doğu ve Kuzey Afrika, Brezilya ve Rusya bölgelerinden en iyi şarkı söyleyenleri büyük bir finalde karşı karşıya getirecek, büyük ödüller dağıtacak. GIMMETHEMIC adlı yarışmada katılım için 7-16 ağustos arası başlığı etiketleyerek en az 30 saniyelik video atmak gerekiyor.

8 Ağustos Salı Neler Oldu? 📢

🚘 Tesla’da Değişim Rüzgarları

En büyük elektirikli araba firmalarından biri olan Tesla’da büyük değişim rüzgarları esiyor. Tesla’nın Baş Muhasebe Sorumlusu Vaibhav Taneja’nın mevcut görevlerine ek olarak CFO rolünü üstlendiğini açıkladı. CEO olarak Musk’ın yerini almak için en önemli adaylardan biri olarak kabul edilen Kirkhorn’un ayrılışı, Tesla’daki liderlik konusundaki belirsizliği gündeme getirdi. Mart ayındaki yatırımcı toplantısında Musk’la birlikte sahneye davet edilen 16 yönetici arasında yer almayan Taneja, CEO adayları listesine eklendi.

Tesla Fiyati 1

🔎 Elon Musk’tan Google Rakip

Elon Musk her konuda rekabet kısmına hazırlanıyor. Milyarderin şimdiki hedefi ise Google. Her şeyin uygulamasını yapma amacıyla yola Çıkan Musk Twitter’ı alarak baya bir değiştirmişti. Şimdi ise ona arama motoru özelliği ekleyecek. Arama motoru yapay zeka alt yapısını içerecek.

8 Ağustos Salı Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Ekosistem Raporları Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.