4 Şubat Pazar Neler Oldu? 📢

4 Şubat Pazar Neler Oldu? 📢

4 Şubat Pazar Neler Oldu? 📢

 

🕶 Apple Vision Pro Hacklendi

100 Bin TL’lik Apple Vision Pro, ilk günden hacklenmeyi başardı. MIT’den bir doktora öğrencisi Apple Vision Pro’daki bir çekirdek güvenlik açığını ilk günden istismar etmeyi başardı. Bunun ardından Apple’ın ilk güncellemeyle bunu kapatması bekleniyor.

4 Şubat Pazar Neler Oldu? 📢

🤖 Ernie Bot Gündem Oldu

Çinli Baidu şirketi tarafından tasarlana ChatGPt rakibi sohbet botu Ernie için yeni sürüm gelmiş durumda. Bildiğiniz üzere ChatGPT’nin Çin’de tamamen yasaklanmasıyla birlikte bu sohbet botu baya bir kullanıcı artışı yakalamıştı. Şimdi ise temelde Çince ile tasarlanan bu bot normalde tüm yanıtlarını kişiye özel olarak şekillendiriyor olmasına rağmen , Çin hükümetinin müdahaleleri doğrultusunda bazı sorulara oldukça taraflı cevaplar verdiği tespit edilmiş durumda.

Untitled 1 1

✍🏻 Steam Yapay Zekaya Karşı Önlem Alıyor

Valve, Steam platformunda yer olacak oyunlarda yapay zeka kullanımı ile ilgili yeni bir politika açıkladı. Bu politikayla birlikte Steam sayfalarında yapay zeka teknolojisini nasıl kullandıklarını detaylı bir şekilde açıklamalarını zorunlu hale geldi.

4 Şubat Pazar Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #YatırımHaberleri İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.