28 Temmuz Perşembe Neler Oldu ? 📢

 

🚗 Apple’dan Elektrikli Araç İçin Hamle Geldi

Apple Car

Teknoloji devi Apple geçtiğimiz yıllarda elektrikli araç için çalışmalara başladığını söylemişti. Ancak geçen yıl bu adımdan vazgeçtiği söyleniyordu. Bugün bir transfer haberi geldi. Apple Lamborghini’nin 20 yıllık tecrübeli ismini işe aldığı öğrenildi.

🎧 Spotify’dan Yeni Bir Özellik

spotify wyzsze ceny od 30 kwietnia 1

Spot , geçtiğimiz dönemde, herhangi bir arkadaşınızla ortak liste oluşturmanızı sağlayan ” Blend ” özelliğini duyurmuştu. Şimdi ise yeni bir özellik olan Friends Mix özelliğini getiriyor. Bu özellik için üç farklı arkadaşınızla Blend listeniz olması gerekiyor. Bu listeleri algılayan algoritmayla birlikte size Made For You kısmında Friends Mix listesi öneriyor.

🏖️ Tatil.com Satıldı

02c462b1e6f22d8c6536375070571caa 2

Türkiye’nin ilk seyahat portalı Tatil.com satıldı. 208 ülkede 600 binde fazla otelle antlaşması olan ve farklı şehirlerde 90 dan fazla şubesi bulunan şirket pandemiyle birlikte krize sürüklenmişti. Kullanıcılar pandemi dönemi rezervasyon ücretlerinin iade edilmediğini dile getiriyordu. 2022 yılı ocak ayında iflas ettiği söylenen şirketin girdiği kriz, pek çok çalışanın işten çıkarılmasıyla iyice gün yüzüne çıkmıştı. Şirket CRM Group tarafından satın alındı.

 

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Hüseyin Atılgan

Araştırmayı, her konuda bilgiler edinmeyi, her insanın farklı bir bakış açısı olduğu için yeni insanlar tanımayı seven, her boşluk bulduğunda zamanını müziğe ayıran bir üniversite öğrencisiyim. Ailemizin düşünmekten, araştırmaktan ve üretmekten bıkmayanıyım.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.