30 Kasım Çarşamba Neler Oldu? 📢

18 Kasım Cumartesi Neler Oldu? 📢

30 Kasım Çarşamba Neler Oldu? 📢

🔋 Google Chrome Pil Ömrüne Çare Buluyor

Tüm internet aleminin en popüler tarayıcısı olan Google pil konusunda yeni bir adım atıyor. İnternet tarayıcısının enerji tüketimi, sekme sayısı ile doğru orantılı bir şekilde artış gösteriyor. Bunun engellenmesi için Google kendine “düşük güç modu” özelliğini getiriyor.

27 Kasım Çarşamba Neler Oldu? 📢

📱 Huawei Avrupa’dan Çekiliyor

Çin’in dev telefon üreticisi Huawei geçtiğimiz günlerde ABD’den bir ambargo uygulamasına maruz kalmıştı. ABD’nin Çin markası Huawei’yi kara listeye almasından sonra akıllı telefon pazarındaki sorunlar da başladı. Şimdi ise Huawei Avrupa’dan çekilmeye hazırlanıyor. Şu anda Huawei’nin Avrupa pazarındaki varlığı azalıyor ve toparlanma umudu da yok gibi duruyor.

27 Kasım Çarşamba Neler Oldu? 📢

🐤 Twitter Blue Aboneliği İçin Apple Komisyonunu Engellemek İstiyor

Son dönemde Elon Musk ve Apple arasında ciddi bir gerginlik var ve bunun sebebi ise Musk’ın Apple’ın mağazası olan App Store’u eleştirmişti. Başlangıçta App Store’daki sansürü eleştiren ve hatta Epic Games’in meşhur videosunu paylaşan Musk, Apple’ın tüm sansür eylemlerini müşterilere açık bir şekilde paylaşması gerektiğini vurgulayan bir anket gerçekleştirmişti. Elon Musk, App Store’dan alınan yüzde 30’luk komisyona da vurgu yapmıştı. Şimdi ise Twitter’ın yenilenen Blue aboneliğinin, Apple’ın yüzde 30’luk komisyonundan kaçınmak için yeniden yayına alındığında iOS’ta uygulama içi satın alma olarak mevcut olmayabileceği iddia ediliyor.

27 Kasım Çarşamba Neler Oldu? 📢

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.