22 Kasım Çarşamba Neler Oldu? 📢

2 Ocak Salı Neler Oldu? 📢

22 Kasım Çarşamba Neler Oldu? 📢

💻 Google’dan Reklam Engelliyicileri Sınırlayan Güncelleme

Geçtiğimiz sonbaharda Google, Chrome’daki Manifest V2 uzantıları için desteğini 2023 yılında sonlandırmaya başlayacağını duyurmuştu. Bu da reklam engelleyici ve birçok uzantının kalkmasına neden olmuştu. Bunun ardından bu karar ertelenmişti. Ancak şirket bunu tekrardan devreye soktu. Haziran 2024’te Manifest V’ uzantıları devre dışı bırakılmaya başlanacak.

Google

🤖 ChatGPT Sorunu Çözüldü

ChatGPT’de gece saatlerinde erişim sorunları yaşandı. Sorun sabah saatlerinde çözüldü. Şirket bu konuyla alakalı “Altta yatan sorun, veritabanı kopyalarımızdaki bir sorundan kaynaklandı. ChatGPT ve API’ler bu süreçte minimum düzeyde etkilendi.” şeklinde açıklama yaptı.

ChatGPT

🚨 WhatsApp’a Acil Durum Girişi Geliyor

WhatsApp acil durumlarda platforma hızlıca girişi yapmanızı kolaylaştıracak yeni bir yöntem sunmaya hazırlanıyor. Özellik WABetaInfo’da kullanımda. Bu özellik sayesinde hücresel servisinizin olmadığı ve kısa mesaj yoluyla kodu alamadığınız durumlarda yardımcı olacak. E-posta ile giriş yapmak mümkün olacak.

22 Kasım Çarşamba Neler Oldu? 📢

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Girişim Haberleri Kimdir?

Girişim Haberleri; Kasım 2020’den beri etkin ve aktif faaliyet gösteren, girişimcilik ekosistemine ait her bir parçaya değer vererek ilerleyen bir haber ve içerik sitesidir. Girişim Haberleri’nin en büyük misyonu, iş dünyasına hükmeden girişim ve yatırım aksiyonlarını inovatif bir ele alış ile bu sistemin parçası olan herkese dağıtmaktır. En büyük amacımız ise, ekosistemin en büyük haber kaynağı ve en çeşitli içerik üreticisi olarak, okurlarımıza yalnızca gelişmeleri iletmek değil, onların da bu gelişmelerin bir parçası olduklarını hissettirmektir. Siz de ekosistemdeki gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız bültenimize abone olabilir, bu ekosistemin bir parçası olarak her gün büyümek ve gelişmek istiyorsanız bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek ailemize katılabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Diğer #Gündem Yazılarımız İçin Tıklayınız.

Dilerseniz Girişim Haberleri Instagram hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Dilerseniz Girişim Haberleri LinkedIn hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.